12 Ιανουάριος 2013, 10:26 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:18

Άρης: Μετά την τακτοποίηση η απόκτηση του Διαμαντάκου

  • Άρης: Μετά την τακτοποίηση η απόκτηση του Διαμαντάκου

Άνθρωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης είχαν επαφές με τον Γιώργο Σαρρή και πήραν το οk ότι εφόσον εξασφαλιστεί και η ασφαλιστική ενημερότητα, τότε θα εκδώσει δελτία στους παίκτες που θα αποκτηθούν. Σε πρώτο πλάνο ο Διαμαντάκος.

Η υπόθεση της ΠΑΕ Αρης για την υπαγωγή στο άρθρο 99 θα εκδικαστεί εκ νέου στις 12 Απριλίου, ωστόσο η προσωρινή διαταγή παραμένει σε ισχύ. Η προσωρινή φορολογική ενημερότητα που εξασφάλισαν από την Εφορία τους δίνει την δυνατότητα να κάνουν μεταγραφές, εφόσον πάρουν και την ασφαλιστική ενημερότητα, καταβάλλοντας 35.700 ευρώ στον ΙΚΑ.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Ψηφίδης και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Παπαδόπουλος, τα είπαν με τον Γιώργο Σαρρή και στελέχη της Ομοσπονδίας και πήραν το «πράσινο» φως ότι τα δελτία των παικτών θα βγουν κανονικά, εφόσον οι μεταγραφές είναι μέσα στους περιορισμούς των ομάδων που δεν έχουν πάρει αδειοδότηση. Η πρώτη κίνηση, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα είναι η απόκτηση του Δημήτρη Διαμαντάκου με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Πηγή: gazzetta.gr