11 Ιανουάριος 2013, 18:05 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:18

Απόλλων: Έτοιμοι για το παιχνίδι με την Καρδίτσα

  • Κισκαμπάνης: Θέλουμε να ανεβάσουμε τον Απόλλωνα ψηλά

Έτοιμοι να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στη Θεσσαλία δείχνουν οι φίλαθλοι των «ροσονέρι», αφού ετοιμάζεται μεγάλη εκστρατεία για την Καρδίτσα την Κυριακή.

Σε ένα παιχνίδι που κατ’ ουσία δίνεται η ευκαιρία να «καθαρίσει» πρόωρα ο τίτλος του πρωταθλητή, οι Πόντιοι θα νιώθουν σαν στο… σπίτι τους και όχι μόνοι, όπως κάθε άλλη φορά φέτος. Οι οργανωμένοι σύνδεσμοι ετοιμάζουν εκδρομές, πολλοί θα μεταφερθούν μεμονωμένα με Ι.Χ., ενώ στο γήπεδο αναμένονται από 200 ως 300 φίλαθλοι του Απόλλωνα Καλαμαριάς, σύμφωνα με πρώτες πρόχειρες εκτιμήσεις.

Οι παίκτες του Ανδρέα Παντζιαρά είναι αποφασισμένοι να ανταμείψουν… έμπρακτα με ένα πολύτιμο διπλό τους πιστούς φιλάθλους τους, για να κάνουν ένα μεγάλο βήμα ανόδου, στην πιο δύσκολη ίσως έδρα της κατηγορίας και με τον βασικό διώκτη τους.

Για τους «κοκκινόμαυρους» υπολογίζονται και οι Αντώνης Μανουσάκης και Γιώργος Λαζαρίδης, με τον Κρητικό χαφ να επιστρέφει από τιμωρία και τον νεαρό μεσοεπιθετικό να προετοιμάζεται για το ντεμπούτο του. Αμφίβολη είναι μόνο η παρουσία του Μίλτου Λιόνη, που την Πέμπτη δοκίμασε να γυμναστεί κανονικά, αλλά αισθάνθηκε και πάλι ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο. Στα μεταγραφικά, προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη και δεν αποκλείεται να μην γίνει τελικά άλλη προσθήκη για τους Θεσσαλονικείς.

Πηγή: mikriliga.com