11 Ιανουάριος 2013, 13:20 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:18

Λιποθύμησε στο καμαρίνι του ο Λευτέρης Πανταζής

  • Λευτέρης Πανταζής: Οι Βραζιλιάνοι μαθαίνουν αρχαία ελληνικά

Λιποθύμησε στο καμαρίνι του ο Λευτέρης Πανταζής όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην εφημερίδα Espresso.

Το συμβάν έγινε την Κυριακή (6/1) μόλις τελείωσε το πρόγραμμά του στο νυχτερινό κέντρο "Βοτανικός" στο οποίο εμφανίζεται με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου και την Έλενα Παπαρίζου. Συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Πανταζής αισθανόταν αδιαθεσία από την αρχή του προγράμματος και τελειώνοντας ζήτησε ένα ποτήρι νερό.

Ωστόσο όταν οι συνεργάτες του πήγαν στο καμαρίνι τον βρήκαν λιπόθυμο.

"Έπεσα κάτω ξερός. Από την αρχή του προγράμματος ένιωθα αδιαθεσία, αλλά δεν ήθελα να αφήσω το πρόγραμμα στη μέση και να φύγω. Όταν κατέβηκα από τη σκηνή ζαλιζόμουν και με δυσκολία πήγα μέχρι το καμαρίνι. Ζήτησα νερό, αλλά μέχρι να μου το φέρουν λιποθύμησα. Δεν θυμάμαι τι έγινε ακριβώς. Μόλις συνήλθα, τους είδα όλους πάνω από το κεφάλι μου και έπειτα κοιμήθηκα για λίγο στον καναπέ που έχω στο καμαρίνι μου", εξήγησε.

Ο τραγουδιστής συμπλήρωσε πως τις επόμενες μέρες ένιωθε ιδιαίτερα αδύναμος και τις τελευταίες μέρες έχει αρχίσει να νιώθει καλύτερα.

"Δεν μιλούσα ούτε στο τηλέφωνο. Με πήραν η Νατάσα και η Έλενα και δεν είχα τη δύναμη να σηκώσω το τηλέφωνο. Από χθες αισθάνομαι καλύτερα. Αλλά προσπαθώ να μαζέψω τις δυνάμεις μου για να βρεθώ και πάλι κοντά στους φίλους μου και να εμφανιστώ στο μαγαζί το βράδυ της Παρασκευής", κατέληξε.

Πηγή: cosmo.gr