11 Ιανουάριος 2013, 11:13 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:18

Μητέρα βρίσκει τα παιδιά της μετά από 50 χρόνια

  • Μητέρα βρίσκει τα παιδιά της μετά από 50 χρόνια

Δείτε τη συγκλονιστική συνάντηση στο Πάμε πακέτο, της μητέρας που συνάντησε τα παιδιά της μετά από πενήντα χρόνια.

Το άνοιγμα του δεύτερου πακέτου ένωσε για πρώτη φορά μια πολυμελή οικογένεια, η οποία χωρίστηκε με τον πιο τραγικό τρόπο. Σχεδόν πενήντα χρόνια πριν, ο πατέρας της οικογένειας έχασε τη ζωή του όταν τον χτύπησε κεραυνός.

Η νεαρή τότε μητέρα έμεινε μόνη της με έξι μικρά παιδιά, χωρίς καμία βοήθεια. Όταν συνειδητοποίησε ότι τα παιδιά της κινδυνεύουν να πεθάνουν από ασιτία αναγκάστηκε να πάρει σκληρές αποφάσεις. Έτσι, κάποια τα άφησε σε ορφανοτροφείο, άλλα τα έστειλε για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε σπίτια ενώ για τα δύο μικρότερα επέλεξε τη λύση της υιοθεσίας.

Όμως, πάντα αγωνιζόταν για να μπορέσει να ενώσει την οικογένειά της. Εργαζόταν ατέλειωτες ώρες και σιγά – σιγά τα τέσσερα από τα έξι παιδιά της επέστρεψαν κοντά της. Ωστόσο, για τις δύο υιοθετημένες της κόρες τα πράγματα δεν ήταν τόσο εύκολα.

Η μητέρα πήγε στην εκπομπή με μια ελπίδα: να καταφέρει να ενώσει και τα έξι παιδιά της. Πώς αντέδρασαν οι παραλήπτριες του πακέτου, οι δύο υιοθετημένες αδελφές; Γιατί αισθάνονται πολύ πληγωμένες όταν μιλάνε για τα παιδικά τους χρόνια; Τι συνέπειες είχε στη ζωή τους η επιλογή της μητέρας τους να τις δώσει για υιοθεσία;

Πηγή: zappit.gr