10 Ιανουάριος 2013, 11:33 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:19

Η πλούσια δράση του Σωματείου Παναγία Σουμελά Θέρμης

  • Η πλούσια δράση του Σωματείου Παναγία Σουμελά Θέρμης

Το Σωματείο Παναγία Σουμελά Θέρμης πραγματοποίησε πολλαπλές εκδηλώσεις για τις ημέρες των γιορτών που πέρασαν. Αναλυτικά μπορείτε να τις δείτε παρακάτω καθώς και φωτογραφικό υλικό των εκδηλώσεων.

Το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου και ώρα 20:00 ο Σύλλογος Καυκασίων Καλαμαριάς «Ο Προμηθέας» καλεσμένος από το Σωματείο Παναγία Σουμελά Θέρμης παρουσίασε τη θεατρική παράσταση «Γάμπρε Φούστορον τρως;» σε σκηνοθεσία Γιάννη Γεωργιάδη στο θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Θέρμης. Τα μέλη και οι φίλοι του σωματείου παρακολούθησαν μια εκπληκτική παράσταση ενώ μετά το τέλος της, οι προσκεκλημένοι απόλαυσαν τα εξαιρετικά εδέσματα του Γυναικείου Αγροτικού Συνεταιρισμού «Αγίου Αντωνίου» στο φουαγιέ του θεάτρου.

Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου Το Σωματείο Παναγιά Σουμελά διοργάνωσε μια μικρή γιορτή για τα μέλη της χορωδίας στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Θέρμης οπού έγινε ανταλλαγή δώρων και ευχών για το νέο έτος ενώ ακολούθησε έξοδος στην παραδοσιακή ταβέρνα «παρακάθ’».

Στις 23 Δεκεμβρίου το μικρό χορευτικό του Συλλόγου μας ήταν καλεσμένο στο καφέ «Ανέμι» στη Νέα Ραιδεστό. Οι μικροί χορευτές έψαλα, τα ποντιακά κάλαντα των Χριστουγέννων σε ένα όμορφα διακοσμημένο περιβάλλον και ενθουσίασαν τους παρευρισκόμενους με τις χορευτικές τους ικανότητες.

Τέλος, στις 24 Δεκεμβρίου μέλη της χορωδίας και των χορευτικών του συλλόγου έψαλαν τα παραδοσιακά ποντιακά κάλαντα τηρώντας το πατροπαράδοτο έθιμο με τη συνοδεία λύρας και νταουλιού χαρίζοντας ζεστές  χριστουγεννιάτικες στιγμές σε όλους. Ένας από τους σταθμούς τους ήταν και το δημαρχείο της Θέρμης οπού έψαλαν τα κάλαντα στον Δήμαρχο κ. Θεόδωρο Παπαδόπουλο.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ ΘΕΡΜΗΣ
Δείτε τα στοιχεία του Σωματείου

Gallery