8 Ιανουάριος 2013, 13:16 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:19

Έκλεβαν σιδηροδοκούς και εργαλεία από τον ΟΣΕ

  • Απίστευτο βίντεο: Κρατήστε την αναπνοή σας.

Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πλατέος Ημαθίας, τρεις ημεδαποί 61, 60 και 33 ετών για κλοπή σιδηροδοκών και εργαλείων από τον Ο.Σ.Ε.

Ειδικότερα, στο Πλατύ Ημαθίας, εντοπίστηκαν οι προαναφερόμενοι να μεταφέρουν με Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας συγγενικού προσώπου του 61χρονου 5 σιδηροδοκούς μήκους 3 μέτρων η κάθε μία, καθώς και εξαρτήματα αυτών και διάφορα εργαλεία. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τα προαναφερόμενα αντικείμενα τα αφαίρεσαν οι συλληφθέντες το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, από παλαιά γέφυρα του Ο.Σ.Ε. στην περιοχή Άδενδρου Θεσσαλονίκης.

Το προαναφερόμενο όχημα, καθώς και τα ανευρεθέντα αντικείμενα κατασχέθηκαν. Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 33χρονος μαζί με δύο άγνωστους συνεργούς του, οι οποίοι αναζητούνται, την 30.12.2012 το βράδυ αφού άσκησαν σωματική βία σε 42χρονο υπήκοο Αλβανίας, νυχτοφύλακα αποθήκης ανταλλακτικών στην Παλιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Βέροιας, αποπειράθηκαν να εισέλθουν στον προαναφερόμενο χώρο, πλην όμως τράπηκαν σε φυγή χωρίς να αφαιρέσουν τίποτα.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πλατέoς Ημαθίας. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Πηγή: seleo.gr