8 Ιανουάριος 2013, 12:33 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:19

Η ΠΟΕ ψυχή και σώμα κοντά στον Απόλλωνα

  • Η ΠΟΕ ψυχή και σώμα κοντά στον Απόλλωνα

Στο κατάμεστο κλειστό Δημοτικό γυμναστήριο Καλαμαριάς, όπου πραγματοποιήθηκε χθες (22/12) η συναυλία των αδελφών Ματθαίου και Κώστα Τσαχουρίδη «Ψυχή και Σώμα», ο Πρόεδρος της ΠΟΕ, ο κ. Γεώργιος Παρχαρίδης, τίμησε απονέμοντας πλακέτα τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Απόλλων 1926, Αχιλλέα Χαραλαμπίδη με τον κόσμο να τον καταχειροκροτεί.   

Μια πραγματικά «ψυχή και σώμα» εκδήλωση, έγινε στις 22 Δεκεμβρίου 2012 το βραδύ στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Απόλλωνα Καλαμαριάς με πρωταγωνιστές το «Τάγμα Ορκισμένων Απολλωνιστών» και τον σύλλογο παλαιμάχων του Απόλλωνα Καλαμαριάς, που ήταν συνδιοργανωτές αυτής της καταπληκτικής βραδιάς.

Οι αδελφοί Τσαχουρίδη ταξίδεψαν τους παρευρισκόμενους με τους ήχους της ποντιακής λύρας στα διάφορα είδη μουσικής και κυριολεκτικά ξεσήκωσαν τον κόσμο και τον μάγεψαν.

Από μια τέτοια όμορφη βραδιά γεμάτη συναίσθημα δεν θα μπορούσε να λείψει η ψυχή της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς κ. Αχιλλέας Χαραλαμπίδης, ο οποίος τιμήθηκε με πλακέτα από το Τάγμα Ορκισμένων Απολλωνιστών που παρέδωσε ο πρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος κ. Γεώργιος Παρχαρίδης.

Παρχαρίδης: «Ο Απόλλων πρέπει να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια»

Ο κ. Παρχαρίδης σε δηλώσεις του επανέλαβε τη δεδηλωμένη θέληση της Ομοσπονδίας να στηρίξει με όλες της τις δυνάμεις τον γνήσιο εκπρόσωπο του ποντιακού ελληνισμού στον αθλητισμό, Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Ο Γενικός Γραμματέας Γεώργιος Γεωργιάδης, που ανέλαβε την παρουσίαση της εκδήλωσης, συμπλήρωσε πως, όπως οι Πόντιοι αποποιήθηκαν τις πολιτικές τους ταυτότητες για να πετύχει και να γιγαντωθεί η Παμποντιακή Ομοσπονδία, έτσι οφείλουν να αποποιηθούν και τις αθλητικές τους προτιμήσεις για να στηρίξουν τον Απόλλωνα για να επιστρέψει όχι μόνο στην Α΄ Εθνική, αλλά και να καταστεί μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας, με παρουσία στα ευρωπαϊκά σαλόνια.

Τέλος το Δ.Σ. του Τάγματος Ορκισμένων Απολλωνιστών ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση της όμορφης αυτής βραδιάς και φυσικά όλο τον κόσμο που παραβρέθηκε.

Ακολουθούν οι ιστορικές δηλώσεις του προέδρου της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος κ. Γεώργιο Παρχαρίδη καθώς και του Γενικού Γραμματέα της Ομοσπονδίας κ. Γεώργιο Γεωργιάδη.