7 Ιανουάριος 2013, 09:45 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:20

Ο Κώστας Καραμανλής επόμενος Πρόεδρος Δημοκρατίας;

  • Ο Κώστας Καραμανλής επόμενος Πρόεδρος Δημοκρατίας;

Φαίνεται ότι κλείδωσε η απόφαση να προταθεί ο Κώστας Καραμανλής για επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ποιοι τον στηρίζουν;

Σε άρθρο του Γιάννη Παπαγιάννη, το πήρε απόφαση ο Σαμαράς για τον Καραμανλή. Όπως έμαθε το «Secret», θα τον προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όποιοι και αν είναι οι συσχετισμοί εκείνη την περίοδο. Αναμενόμενη εξέλιξη μετά την… αποκάλυψή μας της προηγούμενης εβδομάδας ότι ο Καραμανλής δεν θέλει να είναι πάλι υποψήφιος στις εκλογές.

Ο Σαμαράς θέλει τον Καραμανλή στην Ηρώδου Αττικού, για να υπάρξει πολιτική ηρεμία και αποκατάσταση της… τάξης, εαν και εφόσον κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας τις εκλογές.

Θεωρεί ότι με τον Κώστα Καραμανλή Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα υπάρξουν ισορροπίες στο πολιτικό σκηνικό, χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα με την Ευρώπη και κυρίως με το ΔΝΤ.

Φανατικός μιας τέτοιας εξέλιξης είναι ο Τσίπρας, ο οποίος βολεύεται γιατι θα έχει πλέον την πολιτική νομιμοποίηση να τρέξει την πολιτική του και γιατί θα αποδείξει ότι δεν είναι ρεβανσιστής με τους πολιτικούς του αντιπάλους και κυριως με τη Ν.Δ. και ό,τι εκπροσωπεί αυτή.

Πηγή: fimes.gr