6 Ιανουάριος 2013, 12:32 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:20

Ο Σύλλογος Ποντίων Περιστερίου σε χορό Ηπειρωτών

  • Ο Σύλλογος Ποντίων Περιστερίου σε χορό Ηπειρωτών

Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία ο ετήσιος χορός της Ένωσης Ηπειρωτών Περιστερίου «ο ΠΥΡΡΟΣ» με την συμμετοχή του Συλλόγου Ποντίων Περιστερίου.

Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012 η Ένωση Ηπειρωτών Περιστερίου «ο ΠΥΡΡΟΣ» διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία την ετήσια χοροεσπερίδα της στο κοσμικό κέντρο «Έπαυλη» στο Χαϊδάρι.

Την έναρξη της εκδήλωσης έκαναν τα χορευτικά τμήματα της Ένωσης Ηπειρωτών, απαρτιζόμενα από τμήματα παιδικά - εφηβικά αλλά και ενηλίκων, όπου με τις παραδοσιακές στολές τους χόρεψαν χορούς από όλη την Ελλάδα με ιδιαίτερη έμφαση στους χορούς της Ηπείρου.

Μέσα σε μια πραγματικά εορταστική ατμόσφαιρα ο πρόεδρος της Ένωσης Ηπειρωτών κ. Γκούντας Κωνσταντίνος αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους αναφέρθηκε στο έργο της Ένωσης Ηπειρωτών Περιστερίου, στην σπουδαιότητα των εκδηλώσεων αυτών σε ιδιαίτερα δύσκολες εποχές, όπου διατηρούν την παράδοση και τους συνεκτικούς δεσμούς όλων των Ηπειρωτών αναλλοίωτους .

Την ανταπόκριση του έργου της ένωσης αποδεικνύει και η συμμετοχή μη ηπειρωτών τόσο στα χορευτικά τμήματα, όσο και σε κάθε εκδήλωση.

Στην συνέχεια η ορχήστρα του κέντρου συνοδευόμενη από τους εκλεκτούς Ηπειρώτες τραγουδιστές και μουσικούς διασκέδασε τον κόσμο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, ο Αντιδήμαρχος Περιστερίου Λύκος Παναγιώτης, η Αντιδήμαρχος Ιλίου Βομπιράκη Νίκη, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Περιστερίου Κελάφας Δημήτρης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Περιστερίου Ζορμπίδης Σάκης , Δήμητρα Τσιαμούλη, Αλέξανδρος Πλέσης, Στέλιος Μουκοβίνας, Βιβή Φούντα.

Η πρόεδρος της Ένωσης Ποντίων Περιστερίου Βάγια Κουρλού, και ο έφορος δημοσίων σχέσεων της Πανηπειρωτικής κ. Ζηκόπουλος Π. Ο πρόεδρος και το Δ. Σ. της Ένωσης Ηπειρωτών Περιστερίου ευχαριστεί τους φίλους της Ένωσης για την συμμετοχή τους και τους εύχεται Καλή Χρονιά.

Πηγή: peristerinews.gr

ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
Δείτε τα στοιχεία του Συλλόγου