6 Ιανουάριος 2013, 09:10 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:20

Σημάδια βελτίωσης για την 15χρονη Μυρτώ

  • Σημάδια βελτίωσης για την 15χρονη Μυρτώ

Η 15χρονη Μυρτώ, που είχε πέσει θύμα επίθεσης πρωτοφανούς αγριότητας στην Πάρο, το περασμένο καλοκαίρι παρουσιάζει και νέα σημάδια βελτιώσης. Αρνείται να το βάλει κάτω, δε σταματάει να μάχεται και να παλεύει.

Έπειτα από μήνες νοσηλείας, αρχικά στο νοσοκομείο Αττικόν και στη συνέχεια στο θεραπευτήριο Υγεία, η 15χρονη Μυρτώ φαίνεται να κερδίζει βήμα βήμα τη μάχη.

Η πρόοδος της είναι αργή αλλά σταθερή αφού πριν λίγους μήνες άνοιξε τα μάτια της, στη συνέχεια ξεκίνησε να αναπνέει μόνη της και τώρα κάνει μια ακόμη προσπάθεια για να σταθεί αυτή τη φορά στα πόδια της...

Η 15χρονη κοπέλα που κακοποιήθηκε βάναυσα το καλοκαίρι στην Πάρο, κατάφερε πριν από λίγες μέρες σύμφωνα με την εφημερίδα "Πρώτο Θέμα"  να κάνει τα πρώτα της βήματα.

Αν και ελάχιστα, τα βήματα που διένυσε πρόσφατα έστω και υποστηριζόμενη για να πάει από το κρεβάτι της στην πολυθρόνα ήταν ένα δώρο ανεκτίμητης αξίας για την οικογένειά της.

"Η κατάσταση της υγείας της βελτιώνεται με αργούς ρυθμούς. Εμείς έχουμε ελπίδες για περαιτέρω βελτίωση στην υγεία της, αλλά θέλει πολύ χρόνο ακόμη. Έχουμε υπομονή και ελπίζουμε το καλύτερο. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο από το να ελπίζουμε και να είμαστε στο πλευρό της", λέει στην εφημερίδα ο πατέρας της.

Ενώ η 15χρονη έχει ήδη συμπληρώσει τέσσερις μήνες νοσηλείας, ο Πακιστανός δράστης βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Γρεβενών σε υποπτέρυγα μόνο με υπόδικους και κατάδικους για σεξουαλικά εγκλήματα.

Πηγή: newsit.gr