5 Ιανουάριος 2013, 11:54 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:20

Σκάκι: Γλυκόπικρο το αποτέλεσμα για την Ένωση Ποντίων Μελισσίων

  • Σκακιστικό Πρωτάθλημα από τους Πόντιους Μελισσίων

Γλυκόπικρο το αποτέλεσμα για την Ένωση Ποντίων Μελισσίων με μία νίκη και μία ήττα στο Ομαδικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα Αττικής «Σπύρος Μπίκος»

Γλυκόπικρος ήταν ο απολογισμός της Αθλητικής Ένωσης Ποντίων Μελισσίων στους δύο τελευταίους αγώνες της στο Ομαδικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα Αττικής «Σπύρος Μπίκος». Την 6η αγωνιστική η Ένωση επικράτησε εντός έδρας του Πήγασου Κυψέλης με 4-2, εν συνεχεία όμως ηττήθηκε την 7η αγωνιστική, εκτός έδρας, με το ίδιο σκορ από τον Α.Σ. Αιγυπτιωτών Ελλήνων. Στους αγώνες αυτούς συμμετείχαν οι:  Φώτης Αυγερινός με 1 νίκη και 1 ήττα, Ιάνθη Καραχάλιου με  2 ήττες, Χρήστος Ξαγάς με 1 ήττα, Νίκος Χριστόπουλος με 1 νίκη, Γιώργος Μαλαχίας με 2 ήττες, Βασίλης Θεοδουλίδης με 2 νίκες, Σπύρος Διαβάτης με 1 νίκη και ο πρωτοεμφανιζόμενος Παναγιώτης Καπελούζος με 1 νίκη.

Η Ένωση μετά την ολοκλήρωση των αγώνων τερμάτισε στην 11η θέση σε σύνολο 40 σωματείων με 8 βαθμούς και 24,5 πόντους. Επόμενη διοργάνωση για τους Ενωσίτες το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Α΄ Τοπικής Κατηγορίας της ΕΣΣΝΑ, το οποίο θα ξεκινήσει στις 13-1-2013.

Εν τω μεταξύ συνεχίζονται κανονικά τα μαθήματα στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Μελισσίων (οδοί Γεννηματά και Σάμου) στις παρακάτω ημέρες και ώρες: Πέμπτη 7-9 μ.μ. Παρασκευή 6-9 μ.μ.  Σάββατο 10-2 μ.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6972665575 (Νίκος Χριστόπουλος).

Πηγή: amarysia.gr

ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ
Δείτε τα στοιχεία της Ένωσης