4 Ιανουάριος 2013, 13:38 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:21

Ποια είναι η αδημοσίευτη φωτογραφία της Νταϊάνα;

  • Ποια είναι η αδημοσίευτη φωτογραφία της Νταϊάνα;

Ο οίκος δημοπρασιών RR Auctions βγάζει στο σφυρί την μέχρι πρότινος άγνωστη φωτογραφία της πριγκίπισσας Νταϊάνα, την οποία οι υπεύθυνοι της βρετανικής εφημερίδας Daily Mirror αποφάσισαν να μη δημοσιεύσουν ποτέ λόγω του περιεχομένου της.

Πάνω στη φωτογραφία είναι ξεκάθαρα γραμμένη με μολύβι η ένδειξη "να μην δημοσιευθεί".

Πρόκειται για μία ασπρόμαυρη φωτογραφία που τραβήχτηκε από ερασιτέχνη φωτογράφο στις 26 Φεβρουαρίου του 1981, δυο ημέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση των αρραβώνων της με τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου, πρίγκιπα Κάρολο.

Στην εν λόγω πόζα, απεικονίζεται η 20χρονη τότε Νταϊάνα χαμογελαστή, ξαπλωμένη στα γόνατα ενός νεαρού, αγνώστων στοιχείων άνδρα, ο οποίος διαβάζει βιβλίο.

Η διαδικασία της δημοπρασίας θα λάβει χώρα από τις 17 μέχρι τις 24 Ιανουαρίου.

Το παλάτι απαγόρευσε τη δημοσίευση της φωτογραφίας της πριγκίπισσας Νταϊάνα, γιατί λίγες μέρες πριν την λήψη της είχε ανακοινωθεί ότι θα είναι η υποψήφια σύζυγος του Καρόλου.

Είναι αναμφίβολα μια από τις πιο πολύ-φωτογραφημένες πριγκίπισσες της ιστορίας, υπάρχουν όμως κάποιες εικόνες από το προσωπικό της αρχείο που δεν έχουν δει ακόμη και μετά το θάνατό της, το φως της δημοσιότητας.
 
Αυτήν τη φορά το αντικείμενο της συζήτησης είναι μια αδημοσίευτη φωτογραφία της έφηβης πριγκίπισσας Νταϊάνα, από χειμερινές διακοπές της με φίλους πριν παντρευτεί τον Κάρολο. Η συγκεκριμένη ασπρόμαυρη φωτογραφία που χρονολογείται ανάμεσα στο 1979 με 1980 ήταν κρυμμένη για χρόνια και τώρα πια βγήκε σε δημοπρασία.
 
Στην φωτογραφία βλέπουμε την νεαρή Lady Diana Spencer ξαπλωμένη στο κρεβάτι ενός σαλέ, όπου είχε πάει για σκι με ένα φίλο της που έχει καθίσει δίπλα και ακουμπά στον ώμο της ένα βιβλίο.

Ωστόσο, άγνωστο παραμένει το όνομα του φωτογράφου, αλλά και του νεαρού που βρίσκεται στο πλευρό της, καθώς κανείς δεν γνωρίζει αν πρόκειται για φίλο ή αγόρι της νεαρής τότε πριγκίπισσας.

Πηγή: newsbomb.gr