4 Ιανουάριος 2013, 13:02 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:21

Βίντεο: Ο Θοδωρής Αθερίδης στον Πέτρο Κωστόπουλο

  • Βίντεο: Ο Θοδωρής Αθερίδης στον Πέτρο Κωστόπουλο

«Αγανάκτησε» ο Πέτρος Κωστόπουλος με τον Θοδωρή Αθερίδη ο οποίος σχεδόν σε κάθε ταινία-θεατρικό-σίριαλ που συμμετέχει έχει στο πλευρό του τη Σμαράδγα Καρύδη.
 
«Καμία ταινία χωρίς τη Σμαράγδα θα κάνεις;» ρώτησε ο παρουσιαστής τον ηθοποιό για να λάβει την απάντηση ότι... ακόμα και στην επόμενη ταινία οι δυο ηθοποιοί θα είναι μαζί. Μάλιστα τόνισε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να παίξει με άλλη συμπρωταγωνίστρια καθώς... ο ρόλος της ανήκει αφού έχει γραφτεί αποκλειστικά για εκείνη από τον ηθοποιό.

Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι ο λόγος που αναγκάστηκε να άφησει στην άκρη την κακή συνήθεια του καπνίσματος είναι επειδή οι γιατροί του είπαν ότι έχει αρχίσει να χαλάει τη φωνή του και για να το σώσει πρέπει να σταματήσει να καπνίζει.

Ο Θοδωρής Αθερίδης αποκάλυψε όμως ότι έχει κρατήσει 4 τσιγάρα που να μπορεί να τα κάνει μέσα στη μέρα ενώ σχετικά με την άλλη κακιά του συνήθεια, το αλκοόλ, το οποίο πλέον ανήκει στο παρελθόν, δήλωσε ότι μερικές φορές θα ήθελε να πιεί ένα ποτηράκι αν μπορούσε, αλλά φυσικά δεν το κάνει.

Όπως ο ίδιος αποκάλυψε το τελευταίο διάστημα μένει μόνος με μοναδική παρέα τον... Γιάννη τον σκύλο του!

«Μόνος μόνος δεν έχω ζήσει ποτέ. Μου αρέσει να έχω δικό μου χώρο αλλά δεν μου αρέσει να ζω κα μόνος. Εγώ γεννήθηκα παντρεμένος από 17 χρονών που έφυγα από το σπίτι. Ποτέ δεν είχα εποχή που ήμουν περιζήτητος εργένης. Μου άρεσε η συντροφικότητα, το να είμαι σε σχέση. Σαν εικόνα μπορεί να μου άρεσε αλλά για να μην το έκανα σημαίνει δεν το ήθελα» είπε μεταξύ άλλων για την νέα πραγματικότητα της ζωή του ο ηθοποιός.

Πηγή: gossip-tv.gr