3 Ιανουάριος 2013, 10:50 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:21

Σκουπιδότοπο θυμίζει ο Δήμος Αχαρνών

  • Έκλεισε επ' αόριστον ο δήμος Αχαρνών

Εικόνα που μοιάζει με σκουπιδότοπο θα συναντήσει κανείς, αν περάσει κάτω από τη γέφυρα στη Δεκελείας και Καραμανλή στην περιοχή των Αχαρνών, σύμφωνα με ακροατή του ΣΚΑΪ και κάτοικο της περιοχής.

Στο συγκεκριμένο αυτό σημείο έχουν γίνει έργα της ΔΕΗ, τα οποία έχουν ολοκληρωθεί δύο χρόνια περίπου, όπως μας ενημέρωσε ο ακροατής.

Παρόλα αυτά όμως, τα χώματα από τα έργα παραμένουν στο σημείο μέχρι και σήμερα. Ο ακροατής ανέφερε ότι αν και είχε πληρωθεί εργολάβος για να τα μαζέψει, κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ.

Επιπλέον μας πληροφόρησε, ότι κάτω από τη γέφυρα της Δεκελείας, εκτός από τα χώματα, η περιοχή έχει γεμίσει σκουπίδια και μπάζα. «Προφανώς όλοι νομίζουν πλέον ότι πρόκειται για σκουπιδότοπο και πετάνε τα σκουπίδια τους εκεί», αναφέρει ο ακροατής.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Κορνηλάκη, αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών και πολεοδομίας του δήμου Αχαρνών, μας ενημέρωσε ,ύστερα από έρευνα που έκανε για το συγκεκριμένο θέμα, ότι τα μπάζα βρίσκονται εκεί ήδη τρία χρόνια. Σύμφωνα με τον κ. Κορνηλάκη, πρόκειται για ένα σύνηθες φαινόμενο της περιοχής. «Γίνονται προσπάθειες από το δήμο, ώστε να καθαριστούν τα σημεία αυτά του δήμου», αναφέρει ο κ. Κορνηλάκης.

Για το συγκεκριμένο σημείο στη γέφυρα Δεκελείας μας είπε, ότι αποφασίστηκε να αναλάβουν τον καθαρισμό της περιοχής από τα μπάζα και τα χώματα, εταιρείες που τους χορηγείται άδεια εκσκαφής από το δήμο.

Όσον αφορά τα σκουπίδια, έχει ήδη ενημερωθεί το αρμόδιο τμήμα καθαριότητας του δήμου, το οποίο θα τα μαζέψει την προσεχή εβδομάδα.

Πηγή: skai.gr