31 Δεκέμβριος 2012, 12:55 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:22

Εγκαίνια στέγης για τους Μικρασιάτες Βέροιας

  • Εγκαίνια στέγης για τους Μικρασιάτες Βέροιας

Εγκαίνια της στέγης των Μικρασιατών της Βέροιας

Με τις ευλογίες του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Βεροίας, Καμπανίας και Ναούσης κ. Παντελεήμονα και παρουσία της Δημάρχου Βεροίας κ. Ουσουλτζόγλου Χαρίκλειας έγιναν τα εγκαίνια της στέγης του Μικρασιάτικου Συλλόγου Βέροιας, επί της οδού Κεντρικής 183, στο κτήριο δωρεάς Χατζίκου.Παρευρέθησαν επίσης οι κ.κ. Μούρνος, Παυλίδης, Δάσκαλος, Μιχαηλίδης, ο πρωην Πρόεδρος του Συλλογου κ. Τσαμπουλατίδης, η κ. Δαμιανίδου Μελίνα εκ μέρους του ΚΕΜΑΕΔ και σύσσωμο το παλιό, αλλά και το νυν διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου.

Ο Σύλλογος Μικρασιατών τιμώντας τα 90 χρονια της προσφυγιάς ευτύχησε έπειτα από τις ενέργειες της Δημάρχου και την απόφαση του Δημοτικού Συμβούλιου, να ανοίξει τις πόρτες του σπιτιού του στην πόλη της Βέροιας.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Αναστασία Παυλίδου, ευχαρίστησε το Τμήμα Περιουσίας του Δήμου για την βοήθειά του και αμέσως μετά με την χαρά ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του Μικρασιάτη Μητροπολίτη μας, αλλα και στης Δημάρχου Βεροίας για την εκπλήρωση του χρέους προς τους γονείς της, κόπηκε η λευκή κορδέλα. Φίλοι και μέλη του Συλλόγου βοήθησαν στα καλορίζικα. Στην είσοδο έσπασε το ρόδι, η χορωδία του Συλλόγου τραγούδησε, ο κ. Πανανόπουλος και οι μουσικοί ήταν εκεί κι ο δρόμος έκλεισε με χορούς και περισσή διάθεση.

Πηγή: ammosimathia.blogspot.gr