28 Δεκέμβριος 2012, 12:41 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Οκτώβριος 2014, 19:52

Εντυπωσιακές οι εκδηλώσεις από τον Σύλλογο Μεσαίου

  • Εντυπωσιακές οι εκδηλώσεις από τον Σύλλογο Μεσαίου

 

Πολλαπλές εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα πραγματοποιήθηκαν από τον Μορφωτικό Σύλλογο Μεσαίου Θεσσαλονίκης. Αναλυτικά μπορείτε να δείτε παρακάτω τις δράσεις του Συλλόγου τις ημέρες που πέρασαν.    

Μοίρασμα δώρων στα παιδιά του Μεσαίου

Πραγματοποιήθηκε η προσφορά δώρων στα παιδιά του Παιδικού Σταθμού, Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Μεσαίου την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012 στο Πνευματικό Κέντρο Μεσαίου, που οργάνωσε ο σύλλογος στα πλαίσια των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.

Χορός του Συλλόγου

Μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε ο χορός του Μορφωτικού Συλλόγου Μεσαίου το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στο κέντρο διασκεδάσεως Αστέρας στο Μεσαίο. Στην αρχή του χορού ο πρόεδρος του συλλόγου Θεόδωρος Αμανατίδης αφού καλωσόρισε τον κόσμο μαζί με το μικρό χορευτικό συγκρότημα έψαλλαν τα χριστουγεννιάτικα ποντιακά κάλαντα. Εν συνεχεία, χόρεψαν τα χορευτικά συγκροτήματα μικρό και μεγάλο με πολλή μεγάλη επιτυχία. Την εκδήλωση τίμησαν ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ωραιοκάστρου  Σταύρος Μαρμαρίδης,  ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Μεσαίου Σάββας Φωτίαδης, ο εκπρόσωπος του συλλόγου Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων Αλέκος Κεβρεκίδης και εκπρόσωποι της Αστραπής Μεσαίου.  Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου  αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει την μουσική ορχήστρα «Τα Παιδιά Του Μεσαίου» που έπαιξε δωρεάν στο χορό του συλλόγου και τους χορηγούς που πρόσφεραν δώρα για τα λαχεία του συλλόγου. 

Συμμετοχή του Συλλόγου στο "Χριστουγεννιάτικο τραπέζι της Λωξάνδρας"

Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου και ώρα 7 μ.μ. το μεγάλο χορευτικό του συλλόγου  συμμετείχε «Στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι της Λωξάνδρας»  που οργάνωσε ο Σύλλογος Μικρασιατών Ωραιοκάστρου και Ηλιουπόλεως «ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ».  Στην εκδήλωση αυτή το χορευτικό αφού έψαλλε τα χριστουγεννιάτικα ποντιακά κάλαντα, χόρεψε δυο χορούς με πολύ μεγάλη επιτυχία και ιδιαίτερα τον Πυρρίχιο Χορό.

Παρουσίαση DVD από την ζωή των κατοίκων του Μεσαίου

Την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 7μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Μεσαίου ο σύλλογος παρουσίασε δυο dvd που αφορούν τους κατοίκους του Μεσαίου.  Το πρώτο dvd αφορούσε «το τραπέζι αγάπης για την τρίτη ηλικία» και γυρίστηκε το 1985 από το σύλλογο με τους πρώτους κατοίκους του Μεσαίου.  Το δεύτερο dvd  «ο τόπος μου η ζωή μου» γυρίστηκε το 2000 στο Μεσαίο από το τηλεοπτικό σταθμό 4Ε και αναφέρεται στην ιστορία του χωριού.                                                               

Ο Πρόεδρος                                                                                      
Αμανατίδης Θεόδωρος   

ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΑΙΟΥ
Δείτε τα στοιχεία του Συλλόγου

Gallery