24 Δεκέμβριος 2012, 12:15 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:23

Κρήτη: Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στην αγορά

  • Κρήτη: Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στην αγορά

Μέχρι και χριστουγεννιάτικη μουσική με ηχεία έξω από τα μαγαζιά τους έχουν "σκαρφιστεί" καταστηματάρχες στην Κρήτη, προκειμένου να "ξυπνήσουν" το εορταστικό πνεύμα στους καταναλωτές.

Το Σαββατοκύριακο κύλησε με περιορισμένη κίνηση στα μαγαζιά, περισσότερη η κίνηση σήμερα - Ως τις 4 Ιανουαρίου το εορταστικό ωράριο

Οι πολύχρωμες βιτρίνες, οι χριστουγεννιάτικες μελωδίες, ούτε καν οι προσφορές φαίνεται ότι δεν αρκούν για να "ξυπνήσουν" την καταναλωτική διάθεση του κόσμου. Καταστηματάρχες έχουν επιστρατεύσει ... μέχρι και ηχεία στην είσοδο των καταστημάτων τους προκειμένου η χριστουγεννιάτικη διάθεση και οι μελωδίες να πλημμυρίσουν την αγορά και την ψυχή των καταναλωτών!

Το Σαββατοκύριακο κύλησε "χαλαρά" στην αγορά ... και στα ταμεία των καταστημάτων, ενώ σήμερα Δευτέρα, με τον καιρό να έχει βελτιωθεί, ο κόσμος στην αγορά είναι περισσότερος.

Το εορταστικό ωράριο

Στο Ηράκλειο

Το εορταστικό ωράριο συνεχίζεται ως τις 4 Ιανουαρίου του νέου έτους.

Σήμερα τα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά από τις 9 το πρωί ως τις 8 το βράδυ, αύριο, ανήμερα των Χριστουγέννων, και την ερχόμενη Τετάρτη θα παραμείνουν κλειστά, την Πέμπτη και την Παρασκευή θα λειτουργούν από τις 9 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα ως τις 9 το βράδυ. Το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου θα είναι ανοιχτά από τις 9 το πρωί ως τις 7 το απόγευμα, την Κυριακή 30 του μήνα από τις 10 το πρωί ως τις 8 το βράδυ , από την Πρωτοχρονιά ως και τις 3 Ιανουαρίου θα είναι κλειστά.

Στα Χανιά

Στα ψώνια της τελευταίας στιγμής ελπίζουν πλέον οι έμποροι των Χανίων καθώς τα φετινά Χριστούγεννα η κίνηση στην αγορά ήταν απογοητευτική.

Σήμερα, παραμονή, τα μαγαζιά έχουν συνεχές ωράριο και θα μείνουν ανοιχτά από τις 9 π.μ. έως τις 9 μ.μ. και με "σύμμαχο" τον καλό καιρό οι καταστηματάρχες ελπίζουν οι καταναλωτές να προχωρήσουν σε αγορές.

Πηγή: cretalive.gr