21 Δεκέμβριος 2012, 11:51 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:24

Ηράκλειο: Χριστούγεννα 2012 - Πρωτοχρονιά 2013

  • Ηράκλειο: Χριστούγεννα 2012 - Πρωτοχρονιά 2013

«Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ο Δήμος Ηρακλείου ετοίμασε ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων, θέλοντας να συμβάλει στη δημιουργία εορταστικού κλίματος κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στη πόλη μας.

Οι Φετινές εκδηλώσεις εχουν τον γενικό τίτλο «Χριστούγεννα 2012- Πρωτοχρονιά 2013»και αναπτύσσονται ως επί το πλείστον στη Βασιλική Αγίου Μάρκου, στο Θεατρικό Σταθμό και στην Πλατεία Ελευθερίας.

Παράλληλα με το πρόγραμμα εκδηλώσεων και τον στολισμό των κεντρικών δρόμων της πόλης, δημιουργούμε στη πλατεία Ελευθερίας ένα μεγάλο παιχνιδότοπο – προσφέροντας μάλιστα ένα τρενάκι κι ένα μικρό καρουζέλ με Ελεύθερη Είσοδο για όλα τα παιδιά.

Σε όλο το κέντρο της πόλης τοποθετούμε ηχητικές κόρνες για να εκπέμπουμε Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και ευχές του Δημάρχου και των Δημοτικών Συμβούλων.

Στη πλατεία Ελευθερίας σε συνεργασία με τον Εμπορικό σύλλογο και την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου στήνουμε ένα μεγάλο κάστρο «ΠΑΡΑΜΥΘΟΧΩΡΑ»για μικρούς και μεγάλους με ελεύθερη πρόσβαση για όλους με Μουσική, Χορούς και δραστηριότητες καθώς και κεράσματα στους επισκέπτες.

Στα Λιοντάρια στο «Μαγεμένο δάσος»στην είσοδο του Δημαρχείου, Νεραΐδες και Ξωτικά συναντιούνται με ήρωες των παραμυθιών για να ταξιδέψουν στην Χριστουγεννιάτικη Μαγεία τους μικρούς μας φίλους.

Οι περισσότεροι Καλλιτέχνες που παίρνουν μέρος στις εκδηλώσεις συμμετέχουν αφιλοκερδώς.

Επαναλαμβάνεται μέχρι τις 06/01/13 στις 19:00. Είσοδος Ελεύθερη

Πηγή: pamebolta.gr