18 Δεκέμβριος 2012, 13:59 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:26

Η Μπάρμπα αποκαλύπτει στην Στεφανίδου

  • Η Μπάρμπα αποκαλύπτει στην Στεφανίδου

Μέσα από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου "Μίλα" έκανε αποκαλύψεις. Με χαρακτηρισμούς και... δηλώσεις έδωσε τη δική της απάντηση στην κριτική του... Κοσμά Βίδου! Έχει ήδη μάλιστα καταθέσει μήνυση...  Οι τηλεθεατές δεν πίστευαν στα αυτιά τους... Δείτε το απίστευτο περιστατικό...

Όλα ξεκίνησαν όταν ο τηλεκριτικός Κοσμάς Βίδος μέσα από τη στήλη του, σε γνωστή Κυριακάτικη εφημερίδα, άσκησε σκληρή κριτική στη Βάνα Μπάρμπα. "Πρέπει να βγάλουν κακία για να πληρωθούν", είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Όπως ανέφερε για το συγκεκριμένο δημοσίευμα,  δεν την ενόχλησε το ότι την έκρινε για τη συμμετοχή της στο σόου χορού και την καριέρα της αλλά το ότι ασχολήθηκε με την προσωπική της ζωή και ξεπέρασε τα όρια.

«Είναι δικαίωμά του να με κρίνει. Να με κρίνει στη δουλειά μου, να κρίνει την προσωπική μου ζωή δεν έχει δικαίωμα. Πρέπει να υπάρχει και ένα όριο. Για μένα αυτοί είναι οι άνθρωποι του τίποτα. Άνθρωποι που είναι γεμάτοι είναι και γενναιόδωροι», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Εγώ σε αυτόν τον κύριο θα κάνω μήνυση. Θεωρώ ότι το δημοσίευμα είναι άκρως συκοφαντικό».

Τέλος, το πιο... ενδιαφέρον σημείο ήταν όταν η Βάνα Μπάρμπα αναφέρθηκε και αυτή με τη σειρά της στο πρόσωπο του τηλεκριτικού προσπαθώντας να τον... σκιαγραφήσει:

«Αν και δεν τον ξέρω, είμαι σίγουρη ότι είναι κανείς κοντούλης, φαλακρός, ο καημένος, που αν τον δεις περνάει εντελώς απαρατήρητος! Δεν θα μπορεί να κάνει καλό σεξ! Θα είναι κανένα κακομοίρικο! Παρόλα αυτά τον αγαπάω και ας έρθει να τον κάνω μια αγκαλιά. Ας έρθει να γνωριστούμε και να τον κεράσω κι έναν καφέ να τον γλυκάνω λίγο», δήλωσε γελώντας και οι τηλεθεατές δεν πίστευαν στα αυτιά τους!

Δείτε το βίντεο

Πηγή: radar.gr