17 Δεκέμβριος 2012, 07:34 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:26

Συγκλονισμένος ο ιατροδικαστής από το μεκελειό στο Κονέκτικατ

  • Συγκλονισμένος ο ιατροδικαστής από το μεκελειό στο Κονέκτικατ

Συντετριμμένος και συγκλονισμένος από το αποτρόπαιο θέαμα που αντίκρισε αμέσως μετά το μακελειό στο Κονέκτικατ, εμφανίστηκε ο βετεράνος επικεφαλής της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Ουέιν Κάρβερ.

"Είμαι σε αυτή τη δουλειά περίπου ένα τρίτο του αιώνα. Και ίσως οι ευαισθησίες μου να μην αντιστοιχούν σε αυτές ενός μέσου ανθρώπου. Όμως αυτό που αντιμετώπισα ήταν ό,τι χειρότερο έχω δει στη ζωή μου τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου", δήλωσε στους συγκεντρωμένους δημοσιογράφους ο ιατροδικαστής.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ιατροδικαστή, όλα τα θύματα, δηλαδή είκοσι παιδιά και έξι ενήλικες, έπεσαν νεκρά από τα πυρά του 20χρονου Άνταμ Λάντζα από τον οποίο και πυροβολήθηκαν από τρεις έως και 11 φορές πολλές φορές από κοντινή απόσταση. Σχεδόν εξ επαφής.

Τα ονόματα των θυμάτων:

ΑΝΗΛΙΚΟΙ

Charlotte Bacon 6 ετών, Daniel Barden 7 ετών, Olivia Engel 6 ετών, Josephine Gay 7 ετών, Ana Marquez-Greene 6 ετών, Dylan Hockley 6 ετών, Madeleine Hsu 6 ετών, Catherine Hubbard 6 ετών, Chase Kowalski 7ετών, Jesse Lewis 6 ετών, James Mattioli 6 ετών, Grace McDonnell 7 ετών, Emilie Parker 6 ετών, Jack Pinto 6 ετών, Noah Pozner, 6 ετών, Caroline Previdi 6 ετών, Jessica Rekos 6 ετών, Avielle Richman 6 ετών, Benjamin Wheeler 6 ετών, Allison N. Wyatt, 6 ετών

ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Rachel Davino 29, Dawn Hochsprung 47, Anne Marie Murphy 52, Lauren Russeau 20, Mary Sherlach 56, Victoria Soto, 27

Το Νιουτάουν στην πολιτεία του Κονέκτικατ, όπου 27 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τα πυρά του 20χρονου θα επισκεφτεί το βράδυ ο Αμερικανός πρόεδρος. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λευκού Οίκου, θα συναντηθεί με τις οικογένειες των θυμάτων και θα προσφέρει την υποστήριξή του.

Το Σάββατο, κατά τη διάρκεια της εβδομαδιαίας ομιλίας του, ο Μπαράκ Ομπάμα κάλεσε τους συμπατριώτες του να σταθούν αλληλέγγυοι στους συγγενείς των θυμάτων.

Τη θλίψη του για το μακελειό στο δημοτικό σχολείο του Κονέκτικατ εξέφρασε από την πλευρά του ο πατέρας του 20χρονου δράστη Άνταμ Λάντζα Πίτερ.

Πηγή: news247.gr