14 Δεκέμβριος 2012, 12:40 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:27

Η Αγγελική Ηλιάδη χόρεψε τον Κωστόπουλο

  • Η Αγγελική Ηλιάδη χόρεψε τον Κωστόπουλο

Η Αγγελική Ηλιάδη ήταν καλεσμένη στον Πέτρο Κωστόπουλο και τα «έδωσε» όλα, αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής και στο τέλος τον "χόρεψε" τον Κωστόπουλο.

Αποκαλυπτική όσο ποτέ ήταν η Αγγελική Ηλιάδη στη συνέντευξή της στο «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

«Ο άντρας θέλω να κάνει τα πάντα, δεν αξίζω τίποτα λιγότερο».

Η τραγουδίστρια μίλησε για τον γάμο που δεν έγινε, για την σχέση που έχει με τον γιο της, ενώ αποκάλυψε ότι ο μικρός Μπάμπης είναι ο άντρας της ζωής της.

Ανέφερε πως ναι μεν η απόφαση να χωρίσουν με το γνωστό συνθέτη ήταν κοινή αλλά παρόλα αυτά η ίδια πέρασε δύσκολα και ήταν από τις πιο άσχημες στιγμές της ζωής της. «Στο χωρισμό μου ήταν δύσκολα δεν θα προσποιηθώ ότι δεν ήταν», είπε χαρακτηριστικά.

Όταν ο παρουσιαστής τη ρώτησε αν είναι μόνη της αυτή την περίοδο του απάντησε πως είναι καλά αλλά του επισήμανε πως οι άντρες δεν φλερτάρουν πλέον προτρέποντας το αντρικό κοινό να «μπει» ξανά στο παιχνίδι.

Επίσης μίλησε για την περσινή συμμετοχή της στο «Dancing with The Stars» αλλά και για το καυτό tango που χορεύει με μια γυναίκα στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται με το Σάκη Ρουβά. Τότε ο Πέτρος Κωστόπουλος της ζήτησε να του μάθει να χορεύει tango κι εκείνη το έκανε προκαλώντας αναταραχή στον παρουσιαστή.

Ιδού το αποτέλεσμα

Πηγή: gossip-tv.gr