14 Δεκέμβριος 2012, 09:40 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:27

Άριελ Κωνσταντινίδη - Τατιάνα Στεφανίδου: Εξομολογούνται

  • Άριελ Κωνσταντινίδη - Τατιάνα Στεφανίδου: Εξομολογούνται

Δείτε τα βίντεο με την Άριελ Κωνσταντινίδη και την Τατιάνα Στεφανίδου να κάνουν πολύ προσωπικές τους εξομολογήσεις στην εκπομπή "Μίλα".

Η Άριελ Κωνσταντινίδη καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, "Μίλα" εξομολογήθηκε τη δύσκολη περίοδο που πέρασε με το ατύχημα πρώην συντρόφου της.

Η ηθοποιός πέρασε πολύ άσχημες στιγμές όταν πρώην σύντροφός της τραυματίστηκε και για καιρό έμεινε σε κώμα.  Εκείνη την εποχή στράφηκε στην ψυχοθεραπεία.

Ακόμα αυτός ο άνθρωπος δεν έχει επανέλθει πλήρως κι αυτό το περιστατικό πέρα από πόνο της άλλαξε όλη τη ζωή και τον τρόπο σκέψης. «Ήταν τόσο μεγάλο το ταρακούνημα που σε κάνει να δεις διαφορετικά τη ζωή σου.

Πάρα πολύ δύσκολο ήταν όλο αυτό για μένα. Είχα πολλές υποχρεώσεις εκείνη την περίοδο και δεν είχα χρόνο να είμαι τόσο κοντά του. Επέστρεφε από το Άγιο όρος και πηγαίνοντας στο αεροδρόμιο έξω από το λατομείο έγινε το ατύχημα».


 Η Τατιάνα Στεφανίδου με τη σειρά της εξομολογήθηκε και σόκαρε.

Η Τατιάνα πήρε αφορμή από την συζήτηση που είχε με την καλεσμένη της Άριελ Κωνσταντινίδη και είπε ότι από μικρό παιδί κάθε βράδυ βλέπει εφιάλτες και ξυπνάει τρομαγμένη. Βλέπει στον ύπνο της αγαπημένα της πρόσωπα να παθαίνουν κακό και τρομάζει από τους φρικτούς αυτούς εφιάλτες.

 «Από μικρό παιδί βλέπω κάθε βράδυ φριχτούς εφιάλτες. Κάθε βράδυ. Κάθε βράδυ ξυπνάω γιατί τρομάζω. Βλέπω ότι συμβαίνουν τα απίστευτα σε όλα τα μέλη της οικογένειάς μου και τους ανθρώπους που αγαπάω. Μάλλον πρέπει να πάω σε ψυχίατρο να μου το εξηγήσει αυτό».

Δείτε τα βίντεο

Πηγή: gossip-tv.gr