12 Δεκέμβριος 2012, 07:36 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:28

91χρονος σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε

  • Χανιά: 36χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του

Απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στη Βάρκιζα ανάμεσα σε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι που όπως όλα δείχνουν αποφάσισαν να ειναι μαζί και στο θάνατο.
 
Ζευγάρι ηλικιωμένων βρέθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης νεκρό στο σπίτι τους, στη Βάρκιζα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, που έχουν γίνει γνωστά, ο 91 ετών σύζυγος πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα με το παλιό πιστόλι του την 81 ετών γυναίκα του και μετά έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε.

Οι πληροφορίες του NewsIt αναφέρουν πως το όπλο ήταν από το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Αστυνομικοί της ασφάλειας ήδη είναι στο σημείο και προσπαθούν να καταλήξουν στα αίτια που τον οδήγησαν σε αυτήν την πράξη, εστιάζοντας στο ιατρικό ιστορικό και των δύο, καθώς δεν υπάρχουν άλλα στοιχεία που να τους οδηγούν σε εγκληματική πράξη.

Ωστόσο, βρέθηκε ένα σημείωμα που πιθανότατα είχε γράψει ο 91χρονος και το οποίο αναφέρεται στα παιδιά τους. Σε αυτό ο ηλκιωμένος γράφει πως "δεν θέλουμε να σας κουράζουμε, να μην γινόμαστε βάρος σε εσάς", ενώ ενημερώνει τα παιδιά του πως όλα τα οικονομικά και περιουσιακά ζητήματα είναι τακτοποιημένα.

Αυτό ακριβώς σύμφωνα με την αστυνομία δείχνει πως ο ηλικιωμένος είτε με τη συγκατάθεση της συζύγου του είτε χωρίς σχεδίαζε καιρό αυτή την τραγική εξέλιξη.

Πηγή: newsit.gr