12 Δεκέμβριος 2012, 06:57 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:28

Ολυμπιακός: Μεγάλες χαρές τη χρονιά που έρχεται

  • Θέλει την νίκη ο Ολυμπιακός σήμερα το βράδυ

Προβληματισμός  για την κακοπροαίρετη, όπως την  χαρακτηρίζουν, κριτική που ασκείται στην ομάδα υπάρχει στη διοίκηση του Ολυμπιακού.

Να σταθούμε κοντά στην ομάδα που προχωράει μπροστά και θα προσφέρει χαρές», έλεγαν στην κουβέντα τους ερυθρόλευκα στελέχη στο περιθώριο  της χριστουγεννιάτικης γιορτής.
 
Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, έλεγαν χαρακτηριστικά, ότι είναι πολύ λογικό και θεμιτό να γίνεται κριτική, ωστόσο όταν αυτή είναι κακοπροαίρετη και άδικη, τότε δεν κάνει καλό σε κανένα στην ομάδα. 
 
«Ο Ολυμπιακός είναι οικογένεια δεμένη σαν γροθιά δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να αμφισβητεί την προσφορά των ανθρώπων του και να αλλοιώνει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Ας σταθούμε όλοι κοντά στην ομάδα μας στα παιχνίδια που ακολουθούν και ας αφήσουμε πίσω μας την μικρή παρένθεση της Κυριακής. Είμαστε σίγουροι ότι θα πάρουμε μεγάλες χαρές τη χρονιά που έρχεται. Ο Ολυμπιακός προχωράει μπροστά, στο δρόμο της δόξας, όπως ορίζει η ιστορία και η μοίρα του». 
 
Μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ προτίμησε να μην μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του για το ματς. Την Δευτέρα υπήρχε ρεπό ενώ την Τρίτη ο Πορτογάλος δεν θέλησε να κάνει κάποια συζήτηση ή ανάλυση αφού άρχισε  η προετοιμασία για το ματς με τον Πανιώνιο. 
 
Ο Πορτογάλος αναμένεται να  συγκεντρώσει τους παίκτες του και θα τους μιλήσει για όσα έγιναν στο ματς του ΟΑΚΑ αλλά και για την συνέχεια.

Πηγή: protothema.gr