• ΑΡΧΕΙΟ
11 Δεκέμβριος 2012, 11:28 - Τελευταία Ενημέρωση: 20 Οκτώβριος 2014, 11:20

22 Δεκ 2012: Με τα μάτια στον ουρανό και τη ψυχή στον Πόντο

  • 22 Δεκ 2012: Με τα μάτια στον ουρανό και τη ψυχή στον Πόντο

Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 08:30 μ.μ. η θεατρική ομάδα του Συλλόγου Ποντίων Πετρούπολης & Ιλίου "Μανουήλ Κομνηνός" παρουσιάζει την θεατρική παράσταση "Με τα μάτια στον ουρανό και τη ψυχή στον Πόντο" του Ηλία Υφαντίδη. Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιλίου "Μελίνα Μερκούρη" και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους.

Λίγα λόγια για το έργο:

Όσα προφτάνουν τα μάτια για να πουν, δεν προλαβαίνει η γλώσσα μιλήσει... Δεν προλαβαίνει η λαλιά να "εξηγηθεί" και να μας εξιστορήσει...

Με μία και μόνο ματιά εκφράζουμε το συναίσθημα της ψυχής, την χαρά, την λύπη, την έκπληξη, την μελαγχολία. Δυστυχώς, στις μέρες μας πληθαίνουν όλο και περισσότερο οι μελαγχολικές ματιές, τόσο γρήγορα που δεν προλαβαίνεις να συμπαρασταθείς και να τις νουθετήσεις.

Με οδηγό μας τον Θεό και συμπαραστάτες τους προγόνους μας, θα προσπαθήσουμε να ζήσουμε μέσα από την θεατρική μας παράσταση, αγγελοσπαρμένα Χριστούγεννα με θύμησες μιας άλλης εποχής, φέρνοντας στο νου και στην καρδιά ανέσπερο φως και την ελπίδα πως η ελπίδα μας θα ελπίζει!!!

Ηλίας Τ. Υφαντίδης

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ & ΙΛΙΟΥ "ΜΑΝΟΥΗΛ ΚΟΜΝΗΝΟΣ"
Δείτε τα στοιχεία του Συλλόγου

Ακολουθεί ο χάρτης της εκδήλωσης στο τέλος του άρθρου