10 Δεκέμβριος 2012, 13:43 - Τελευταία Ενημέρωση: 24 Οκτώβριος 2014, 09:18

Χριστουγεννιάτικα σοκολατάκια

  • Χριστουγεννιάτικα σοκολατάκια

Εντυπωσιακά, νόστιμα και απλά, ταιριάζουν απόλυτα με το γιορτινό κλίμα των ημερών! Σίγουρα τα χριστουγεννιάτικα σοκολατάκια θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους.

ΥΛΙΚΑ
  • 400 γρ. μέλι
  • 100 γρ. κοπανισμένα αμύγδαλα
  • 100 γρ. κακάο
  • ½ κουταλάκι του γλυκου κανέλλα
  • 200 γρ. ψιλοκομμένα φρουί γλασέ
  • 100 γρ. κοπανισμένα φουντούκια
  • 75 γρ. κοπανισμένα φουντούκια για να τυλίξετε τα σοκολατάκια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

 

  1. Βάλτε το μέλι σε χαμηλή φωτιά να πάρει μια βράση. Τραβήξτε το από τη φωτιά και προσθέστε σιγά-σιγά τα αμύγδαλα, το κακάο, την κανέλλα, τα φρουί γλασέ και τα κοπανισμένα φουντούκια.
  2. Ανακατέψτε καλά το μίγμα. Αφήστε το να κρυώσει. Αν το μίγμα είναι πολύ υδαρές προσθέστε λίγα ακόμη φουντούκια.
  3. Πλάστε μπαλάκια και τυλίξτε τα σε κοπανισμένα φουντούκια.

Καλή επιτυχία και καλές γιορτές!