10 Δεκέμβριος 2012, 08:35 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:29

Τοροσίδης: Είμαι απογοητευμένος

  • Μπαμπάς έγινε ο Βασίλης Τοροσίδης

Απογοητευμένος με την ισοπαλία κόντρα στον Παναθηναϊκό, εμφανίστηκε ο Βασίλης Τοροσίδης, τονίζοντας πως η ισοπαλία δεν είναι καταστροφική αλλά ήθελε τη νίκη, συμπληρώνοντας στη συνέχεια πως η ομάδα του δεν ήταν συγκεντρωμένη στην πίεση και στα αμυντικά της καθήκοντα και για αυτό δέχτηκε πολλές ευκαιρίες από τους «πράσινους»

«Ήταν ένα ντέρμπι πλούσιο σε θέαμα. Θέλω να πιστεύω πως ο κόσμος έμεινε ικανοποιημένος με αυτό που είδε. Από εκεί και πέρα εμείς παρουσιάσαμε κατά διαστήματα ένα καλό πρόσωπο. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στην πίεση και στα αμυντικά μας καθήκοντα. Φάνηκε καθώς δεχτήκαμε πολλές ευκαιρίες.

Δεν θέλω να ρίξω ευθύνες σε κανένα. Την ευθύνη την έχουμε όλοι οι ποδοσφαιριστές για τις πολλές ευκαιρίες που έκανε σήμερα ο ΠΑΟ. Είμαι πολύ στεναχωρημένος. Είναι πολύ δύσκολο να τα εκφράσω για εμένα τα συναισθήματα μου. Θέλαμε τη νίκη για εμάς, την διοίκηση και για τον κόσμο. Πάντα ένα ντέρμπι είναι ντέρμπι, άσχετα εάν ο ΠΑΟ περνάει δύσκολες στιγμές διοικητικά. Εγώ ήθελα να πάρουμε τη νίκη. Το 2-2 δεν είναι κακό αποτέλεσμα βέβαια αλλά θα προτιμούσα να νικούσαμε.

Βαθμολογικά ξέραμε ότι έχουμε μεγάλη διαφορά, αλλά ήθελα τη νίκη. Σαν Βασίλης, εμένα δεν μου φτάνει η ισοπαλία. Σηκώνουμε το κεφάλι και πλέον κοιτάμε το ματς της Κυριακής κόντρα στον Πανιώνιο, ένα πολύ δύσκολο ματς»

Πηγή: pamesports.gr