8 Δεκέμβριος 2012, 14:32 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:30

Ο Διαμαντίδης στηρίζει Γιαννακόπουλο

  • Ο Διαμαντίδης στηρίζει Γιαννακόπουλο

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης στήριξε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο με δήλωση του μετά την νίκη επί της Φενέρ και ευχήθηκε να λυθούν τα προβλήματα του Παναθηναϊκού.

«Επειδή έγιναν κάποια γεγονότα το μεσημέρι, θέλω να πω πως όλα τα παιδιά στηρίζουμε τον κύριο Δημήτρη Γιαννακόπουλο, όλα τα παιδιά στηρίζουμε τη νέα προσπάθεια που γίνεται και ελπίζουμε να βγούμε από αυτά τα προβλήματα που φαίνεται να υπάρχουν», τόνισε ο «Τρισδιάστατος» και συνέχισε στο ίδιο πνεύμα: «Ότι πρόβλημα και αν υπάρχει, νομίζω και εύχομαι να λυθεί και να συνεχίζουμε όλοι μαζί. Φέτος γίνεται μια νέα προσπάθεια και νομίζω όλοι μαζί μπορούμε να συνεχίσουμε και να κρατήσουμε την ομάδα μας ψηλά, εκεί που της αξίζει».

Ακολούθως ο Διαμαντίδης αναφέρθηκε στην νίκη και στην επιστροφή του Μάικ Μπατίστ: «Σημασία έχει ότι κερδίσαμε. Γύρισε ένας αθλητής, ο οποίος έχει δώσει πολλά στην ομάδα. Χαρούμενος που ο Μάικ γύρισε, έστω και ως αντίπαλος. Όπως και σε κάθε παιχνίδι κάναμε πολλά λάθη και αρκετά καλά. Στόχος της ομάδας είναι να βελτιώνουμε το παιχνίδι μας, αυτό κάνουμε και προχωράμε αυτή τη στιγμή». «Γίνεται κάτι διαφορετικό και πρέπει να το καταλάβουν όλοι», επισήμανε ο Διαμαντίδης. «Φέτος τα πράγματα δεν είναι όπως παλιά. Στο τέλος θα κάνουμε ένα ταμείο να δούμε τι έχουμε καταφέρει. Παίκτες, προπονητές, διοίκηση, κάνουμε τα πάντα. Εμείς μέσω της προπόνησης προσπαθούμε για να γίνουμε καλύτεροι». « Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το μπάσκετ που παίζουμε», εξομολογήθηκε ο ηγέτης του Παναθηναϊκού.

Πηγή: pamespoerts.gr