7 Δεκέμβριος 2012, 14:43 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:30

5 λόγοι που οι φίλες είναι θησαυρός

  • 5 λόγοι που οι φίλες είναι θησαυρός

Οι φίλες είναι θησαυρός κι αυτό το ξέρεις! Για πολλούς λόγους μια φιλία - μεταξύ γυναικών - είναι ανεκτίμητη και γι΄αυτό πρέπει να την κρατήσεις με νύχια και με δόντια! Εμείς παραθέτουμε 5 από αυτούς.

1. Σε κάνουν και γελάς
Είχες κακή ημέρα; Έλαβες μια άσχημη είδηση; Σε κατσάδιασε το αφεντικό σου; Η κουβεντούλα με τους φίλους ειναι το καλύτερο φάρμακο! Μια και μόνο ατάκα είναι ικανή να σε κάνει να ξεκαρδιστείς στα γέλια και να ξεχάσεις την άσχημη ημέρα!

2. Σου δανείζουν ρούχα
Είτε έχεις το "μεγάλο" ραντεβού, είτε θέλεις να πας σε συνέντευξη εργασίας και δεν έχεις τα κατάλληλα ρούχα, οι φίλες είναι πάντα εκεί για να σου δανείσουν. Με μια ματιά στη ντουλάπα τους σίγουρα θα σε βοηθήσει να βρεις το συνολάκι αυτό που αναζητάς.

3. Σε γεμίζουν αισιοδοξία
Πόσες φορές νιώθεις να κυκλώνεσαι από ένα μαύρο σύννεφο απαισιοδοξίας; Οι φίλες έχουν μια απίστευτη μαγική ικανότητα να σου δείχνουν το φως, γεμίζοντάς σε με αισιοδοξία. Είναι κάτι σαν τη φωνή της λογικής καθώς σου υπενθυμίζουν πως ακόμη κι αν έρθουν δυσκολίες, δε χάθηκε κι ο κόσμος.

4. Σε ακούν προσεκτικά
Πόσες φορές έχεις προσπαθήσει να μιλήσεις για τα άγχη και τις ανησυχίες σου στον καλό σου ή τα αδέλφια σου αλλά το μυαλό τους τρέχει αλλού; Οι φίλες ευτυχώς θα σε ακούσουν προσεχτικά, θα δώσουν σημασία στα λεγόμενά σου, θα προσπαθήσουν να σε καταλάβουν και να σε συμβουλέψουν. Τι κι αν δεν είναι γκουρού και παντογνώστες, η προσπάθεια και μόνο να σε βοηθήσουν είναι αρκετή!

5.Κάνουν τη ζωή πιο διασκεδαστική
Σοβαρά τώρα πώς θα ήταν η ζωή χωρίς φίλες; Δεν έχει σημασία τι κάνετε. Aπό τη κουβεντούλα, τα ψώνια, το καφεδάκι, την εκδρομή μέχρι τα πιο τρελά ξενύχτια, οι φίλες είναι εκεί και κάνουν τη ζωή πιο συναρπαστική!

Πηγή: womenonly.gr