6 Δεκέμβριος 2012, 12:20 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:31

Πάρτι με ξανθιές έκανε ο Στρος Καν

  • Πάρτι με ξανθιές έκανε ο Στρος Καν

Πάρτι με ποτά και  όμορφα ξανθά κορίτσια έκανε ο Στρος Κάν, για να γιορτάσει τον οικονομικό διακανονισμό με την καμαριέρα του Σόφιτελ, Ναφισατού Ντιαλό,  όπως μαρτυρά και η φωτογραφία που τραβήχτηκε την προηγούμενη εβδομάδα.

Η παρουσία του πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ, στο γνωστό νυχτερινό κέντρο  ‘’Le Matignon ‘’,  όπου συχνάζει η αφρόκρεμα του Παρισιού και  βρίσκεται στο αριστοκρατικό 8ο διαμέρισμα της γαλλικής πρωτεύουσας,   ξάφνιασε τους θαμώνες το βράδυ του Σαββάτου.

Λίγες ώρες νωρίτερα είχε ανακοινωθεί η συμφωνία πολλών εκατομμύριων δολαρίων μεταξύ του  63 χρονου πρώην υπουργού οικονομικών της Γαλλίας και της Ντιαλό που τον είχε κατηγορήσει για σεξουαλική επίθεση σε ξενοδοχείο της Νέας Υορκης .

Ο Στρος Κάν έφτασε στο νυχτερινό κέντρο γύρω στις 22Η30 και συνοδευόταν απο δύο σωματοφύλακες και 5 άνδρες ηλικίας γύρω στα 50. Αφού δείπνησαν κατέβηκαν στη ντίσκο που βρίσκεται στο υπόγειο του κτιρίου.

Εκεί διασκέδασαν με νεαρές υπάρξεις που διαφήμιζαν το ποτό XB SEX on the beach . Ο Στρος Καν ήταν  αξύριστος και φορούσε ένα μαύρο μπλουζάκι . Οσοι τον συνάντησαν είπαν ότι ιδιαίτερα ευδιάθετος και μάλιστα δεν αρνήθηκε να  φωτογραφηθεί με τον κόσμο.

Στις 7 Δεκεμβρίου ο Ντομινίκ Στρος Κάν και η καμαριέρα Ναφισάτου Ντιαλό θα παρουσιαστούν ενώπιον του δικαστή στη Νέα Υόρκη για να υπογράψουν τον οικονομικό διακανονισμό  και να κλείσουν την υποθεση που κατέστρεψε την πολιτική σταδιοδρομία του γάλλου πολιτικού.

Πηγή: aximi.gr