5 Δεκέμβριος 2012, 10:44 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:31

Τουρκία: Ευχαριστήρια επιστολή στην Ρεπούση

  • Νέα τροπή με την επιστολή της Ρεπούση για τις γενοκτονίες

Ευχαριστήρια επιστολή φαίνεται πως έστειλε η Τουρκία στην Μαρία Ρεπούση σύμφωνα με τα "Τουρκικά νέα"

Όπως μεταδίδουν τα «τουρκικά νέα» (tourkikanea.gr) «Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης (ABTTF)», έστειλε στις 22 Οκτωβρίου ευχαριστήρια επιστολή στην βουλευτή της Δημοκρατικής Αριστεράς (ΔΗΜΑΡ) Μαρία Ρεπούση, για την επερώτηση που υπέβαλε προς τον υπουργό Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, σχετικά με την εκπαίδευση της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης.

Ο σεσημασμένος πρόεδρος Χαλήτ Χαμπίπογλου προέβη σε ενημέρωση για τις φιλελληνικές δραστηριότητες της οργάνωσης λέγοντας ότι θέτει σε διεθνές επίπεδο τις «παραβιάσεις των ανθρωπίνων και μειονοτικών δικαιωμάτων της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης. Όταν σε ευχαριστούν τέτοιοι άνθρωποι με καταγεγραμμένη και τεκμηριωμένη ανθελληνική δράση... ως «βραχίονες» αποσταθεροποίησης μιας ευαίσθητης για την Ελλάδα περιοχής, τότε κάτι δεν πάει καλά. Συμφωνεί άραγε ο Φώτης Κουβέλης, όχι με την ανάγκη σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθεριών των μειονοτικών, αλλά με τη δράση της συγκεκριμένης οργάνωσης και τη δράση της βουλευτού του κόμματός του;

Σε λίγο, με βάση τις τελευταίες εξελίξεις και την προσαρμογή στις θέσεις του που επιχειρεί ο ΣΥΡΙΖΑ απαγκιστρώνοντας το κόμμα από τις ιδεοληπτικές προσεγγίσεις διαφόρων συνιστωσών του, η ΔΗΜΑΡ θα αγκομαχά να μπει στη Βουλή, καταδικάζοντας υγιή και σοβαρά στοιχεία που υπάρχουν στις τάξεις της με ευαισθησία και αντίληψη για τα εθνικά θέματα, όχι επιπόλαιες προσεγγίσεις που ρίχνουν νερό στον μύλο «άλλων δυνάμεων».

Πηγή: skeftomasteellhnika