5 Δεκέμβριος 2012, 10:29 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:31

Μεγάλη επιτυχία η φιλανθρωπική εκδήλωση των Μικρασιατών

  • Μεγάλη επιτυχία η φιλανθρωπική εκδήλωση των Μικρασιατών

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία φιλανθρωπική εκδήλωση του Συνδέσμου Μικρασιατών Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας «Οι Αλησμόνητες Πατρίδες» τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012.

Πάνω από 300 μέλη και φίλοι του Συνδέσμου γέμισαν με τη ζεστασιά της καρδιάς τους τη «Βάνα Κανάκη», συνεισφέροντας από το υστέρημά τους για έναν σκοπό που μας αγγίζει όλους. Για τον ίδιο σκοπό κατά τη διάρκεια της βραδιάς πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά, με πλούσια δώρα.

Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Συνδέσμου και Δημοτικός Σύμβουλος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος κ. Σωτήρης Κοσκολέτος, αφού ευχαρίστησε θερμά τους παριστάμενους για την συγκινητική τους παρουσία, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Άλλη μία εκδήλωση του Συνδέσμου μας στέφτηκε με επιτυχία. Είναι σημαντικό ότι παρά τους δύσκολους καιρούς συγκεντρωθήκαμε απόψε εδώ τόσοι πολλοί άνθρωποι για έναν τόσο σημαντικό σκοπό».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος και Πρόεδρος του Δ.Σ. του Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού» κ. Χάρης Τομπούλογλου, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου κ. Χρήστος Κοπελούσος, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών-Βιοτεχνών-Εμπόρων κ. Σπύρος Γραμμένος, η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέας Φιλαδέλφειας κ. Δήμητρα Δερμανούτσου, ο Τοπικός Σύμβουλος Νέας Φιλαδέλφειας κ. Θανάσης Κοσσύφης, η Υποψήφια Βουλευτής Β΄ Αθηνών των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και Δημοτική Σύμβουλος Νέας Ιωνίας κ. Λίτσα Αμανατίδου, ο πρώην Πρόεδρος της Πολιτιστικής Αναγέννησης κ. Γιάννης Αντωνόπουλος, ο κ. Γιώργος Λιόσης από την εφημερίδα «ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ», η πρώην Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Ρένα Ζαλμά, μέλη παλαιότερων Δ.Σ. του Συνδέσμου και πολλοί άλλοι.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος        
Κοσκολέτος Σωτήριος

Πηγή: e-fwni.blogspot.gr