5 Δεκέμβριος 2012, 09:33 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:31

Μάγεψε ο πυρρίχιος της Λέσχης Βέροιας την συναυλία στην Νάουσα

  • Μάγεψε ο πυρρίχιος της Λέσχης Βέροιας την συναυλία στην Νάουσα

Μάγεψε το κοινό η γνωστή δημιουργός της "Πολίτικης Κουζίνας" Ευανθία Ρεμπούτσικα το βράδυ της Δευτέρας στον κατάμεστο Χώρο Τεχνών.

Με ένα πρόγραμμα που δεν ξεπέρασε τα 40 λεπτά, αποτελούμενο από ακούσματα με άρωμα Ελλάδας της Ανατολής, η μουσικός κατάφερε να ξεσηκώσει το κοινό με την ενέργειά της και τη δεξιότητα της ίδιας στο βιολί και των συνεργατών της στο πιάνο, το ακορντεόν και το κανονάκι. Γνωστές μελωδίες της δημιουργού καταχειροκροτήθηκαν με θέρμη, όπως και η ίδια στο τέλος της παράστασης, όταν ως δείγμα οξύνοιας έκανε με τους μουσικούς της ένα πέρασμα μέσα από την πλατεία του Χώρου Τεχνών, σκορπώντας ενέργεια και αισιοδοξία στο δοκιμασμένο από την καθημερινότητα κοινό.

Είχαν προηγηθεί στο πρόγραμμα, οι ερμηνείες και η αφήγηση της Μάγδας Πένσου, οι ερμηνείες του Γιώργου Μπελίρη, της Ελένης Αναγνώστου και του Κώστα Καραπαναγιωτίδη, ένας εκπληκτικός πυρρίχιος της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας, ο σύλλογος Μικρασιατών και ο "Ευστάθιος Χωραφάς" της Πατρίδας, η δουλειά του τμήματος χορού της ΚΕΠΑ και άλλων συνεργαζόμενων με την εκδήλωση του κέντρου ‘Μέριμνα’ του δήμου Βέροιας.

Χορηγοί της εκδήλωσης, ο Δικηγορικός και ο Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας.

Η Μελίνα Δαμιανίδου συνεχίζει να δημιουργεί και να οργανώνει αξιόλογα συμβάντα και συναντήσεις ανθρώπων που ξεχωρίζουν γιατί δεν νιώθουν ότι ξεχωρίζουν.

Πηγή: epea.com.gr