4 Δεκέμβριος 2012, 07:28 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:32

Επίθεση Λοβέρδου στον Βενιζέλο

  • Επίθεση Λοβέρδου στον Βενιζέλο

Με επίθεση στον Ευάγγελο Βενιζέλο συνέχισε ο Ανδρέας Λοβέρδος τη μετά ΠΑΣΟΚ πορεία του. Τι είπε σε συνέντευξη στην ΝΕΤ

"Περίμενα πως θα διαγραφώ, η πρώτη μου εκτίμηση ήταν πως δεν θα το ανεχτούν". Έτσι ξεκίνησε η συνέντευξη του Ανδρέα Λοβέρδου στην ΝΕΤ, στην εκπομπή της κ. Στάη, όπου επιτέθηκε στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Αναφορικά με το εάν ήταν έκπληξη η κίνηση του, ο κ. Λοβέρδος σημείωσε πως είχε πει από τη μέρα έκδοσης του βιβλίου του ότι ο κύκλος χρηματοδότησης της χώρας πρέπει να κλείσει πρώτα και μόλις ολοκληρωθεί θα κάνει την ρίξη ενώ τόνισε πως κάνει ρήξη με το φθαρμένο κομματικό σύστημα της χώρας.

Μίλησε επίσης για την πορεία του ΠΑΣΟΚ, πως πρέπει να είναι αυτή, ότι επιβάλλεται να αυξηθεί η δύναμη της φωνής μας και εκεί έριξε την πρώτη μπηχτή προς τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας πως αυτή (η δύναμη της φωνής δηλαδή) δεν αυξάνεται ούτε με διαγραφές ούτε με προγραφές.

Και συνέχισε:
"Όποιος είναι ευχαριστημένος με το να απευθύνεται σε ένα μικρό κομμάτι του κόσμου τότε δεν έχει μέλλον πολιτικό".

Επιπλέον υποστήριξε πως δεν λέει άλλα και κάνει άλλα, ότι είπε το τηρεί και πως ο κόσμος έχει μπουχτίσει να λες και να μην κάνεις.

Ακόμη υποστήριξε πως ουδεμία ευθύνη φέρει για την αρνητική εξέλιξη του ΠΑΣΟΚ, αφήνοντας νέες αιχμές για τον Ε. Βενιζέλο.

"Δεν είναι το πρόσωπο το πρόβλημα ( ο κ. Βενιζέλος) αλλά δεν έχει στόχο και στρατηγική. Δεν υπήρχε από το Μάιο στρατηγική".

"Κατά βάση η συζήτηση μας άρχισε και τελείωσε με τις ευχές, ανθρώπινα πράγματα", σημείωσε για τη συνάντηση του με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Όσο για το κόμμα που ετοιμάζει υπογράμμισε ότι θέλει νέο κόμμα με άμεση δράση και ριζοσπαστισμό και τόνισε:

"Θέλω να πάρω την ευκαιρία", ενώ έκανε λόγο και για λάθος για την είσοδο στο ΔΝΤ.

Πηγή: news247.gr