3 Δεκέμβριος 2012, 13:39 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:32

Τι έγινε με τον Κατίδη λίγο πριν τον αγώνα;

  • Τι έγινε με τον Κατίδη λίγο πριν τον αγώνα;

Μετά από έντονη λογομαχία μεταξύ του γυμναστή της ΑΕΚ, Γιώργου Πήδουλα και του Γιώργου Κατίδη, ο Έβαλντ Λίνεν πήρε την απόφαση να διώξει τον Έλληνα επιθετικό από το ξενοδοχείο και να τον αποκλείσει από την αποστολή του αγώνα με τον ΠΑΣ.

Η ΑΕΚ δίνει σε λίγες ώρες έναν από τους σημαντικότερους αγώνες της χρονιάς απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο ο Γιώργος Κατίδης για ακόμη μια φορα φαίνεται πως δεν αντιλαμβάνεται τον ρόλο του στην ομάδα και τις κρίσιμες ώρες που αυτή διανύει.

Ο νεαρός επιθετικός έγινε εκ νέου αρνητικός πρωταγωνιστής συμμετέχοντας σε επεισόδιο με τον γυμναστή της ΑΕΚ, όπως είχε άλλωστε και πριν από λίγο καιρό σε αντίστοιχη περίπτωση με τον Μανώλη Παπαδόπουλο.

Ο Λίνεν δεν το διαπραγματεύτηκε και έστειλε ως όφειλε τον Κατίδη στο σπίτι του. Πλέον ο παίκτης θα απολογηθεί για το περιστατικό την Τρίτη και τα επιστρέψει στις προπονήσεις την Τετάρτη.

Η εξέλιξη αυτή δεν αφήνει περιθώρια στον Λίνεν από το να επιλέξει για την κορυφή της επίθεσης έναν εκ των Σταματή ή Παυλή, με τον καλύτερο παίκτη της ομάδας στα τελευταία ματς, να τίθεται εκτός πλάνων, λόγω ερασιτεχνικών συμπεριφορών.

Πηγή: contra.gr

Tags