1 Δεκέμβριος 2012, 10:47 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:33

Αντάμωμαν 2012 της Ένωσης Ποντιακής Νεολαίας Αττικής

  • Αντάμωμαν 2012 της Ένωσης Ποντιακής Νεολαίας Αττικής

Πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012  το ετήσιο Αντάμωμαν 2012 της Ένωσης Ποντιακής Νεολαίας Αττικής.

Η αίθουσα που διοργανώθηκε η εκδήλωση πλημμύρισε με νέα παιδιά που δεν ξεχνούν τις παραδόσεις καθώς και τα ήθη και τα έθιμα της καταγωγής τους , τον Πόντο. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί εκπρόσωποι των Ποντιακών συλλόγων Αττικής και όχι μόνο. Οι διοργανωτές έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν για να μείνει αυτή η βραδιά αξέχαστη σε όλους. Στην έναρξη της εκδήλωσης ο κόσμος είχε την τύχη να παρακολουθήσει ένα μικρό αφιέρωμα σε δύο κορυφαίους καλλιτέχνες του Ποντιακού στερεώματος τον Χρήστο Μπαϊρακτάρη και τον Νίκο Παπαβραμίδη.

Το τιμόνι της διασκέδασης ανέλαβαν ο Αλέξης Παρχαρίδης, Χρήστος Τσενεκίδης , ο Κυριάκος Ιωακειμίδης και ο Γιώργος Τσιλικίδης στο τραγούδι . Στην λύρα ήταν ο Νικός Πετρίδης, στο νταούλι ο Περικλής Κατσιώτης και ο Δημήτρής Σαχσανίδης, στο αγγείο ο Χριστόφορος Κοσμίδης και στα πλήκρα ο Κώστας Φουλίδης.  

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 10% των εσόδων από την χθεσινή εκδήλωση η Ε.Πο.Ν.Α. θα τα δωρίσει στη μονάδα κοινωνικής φροντίδας «Αναρρωτήριο Πεντέλης» (πρώην ΠΙΚΠΑ).

ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Δείτε τα στοιχεία της Ένωσης

Gallery