29 Νοέμβριος 2012, 14:50 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:33

Καβάλα: Μετάλλια για τους αθλητές του Ταεκβοντό

  • Καβάλα: Μετάλλια για τους αθλητές του Ταεκβοντό

Με απόλυτη επιτυχία και πολλά μετάλλια για τους αθλητές της Καβάλας, πραγματοποιήθηκε στον Πολύγυρο Χαλκιδικής στις 23, 24 και 25 Νοεμβρίου το Πανελλήνιο Κύπελλο Ταεκβοντό με την επωνυμία «Σταμάτης Κάσσης» στις κατηγορίες παίδων, κορασίδων, εφήβων, νεανίδων, ανδρών και γυναικών.

Μία διοργάνωση κατά τη διάρκεια της οποίας, ο Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις αλλά και πολλά μετάλλια αποδεικνύοντας σε μία ακόμη διοργάνωση τη δουλειά σε βάθος που γίνεται στον Καβαλιώτικο Αθλητικό Σύλλογο.

Πιο συγκεκριμένα από τον Αθλητικό Σύλλογο Ταεκβοντό Καβάλας έλαβαν μέρος μόλις 7 αθλητές οι οποίοι κατάφεραν να διακριθούν, να «κλέψουν τις εντυπώσεις» και να προσθέσουν πολλά μετάλλια στην πλούσια συλλογή του Συλλόγου, μεταξύ των 800 αθλητών που έλαβαν μέρος από ολόκληρη τη χώρα.

Συγκεκριμένα:

Χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι: Μαρία Γαλακτίδου, Γρηγόριος Πιτσής, Παναγιώτης Συσούρκας.
Αργυρά μετάλλια κατέκτησε: η Νεκταρία-Δήμητρα Λαμπαδίτη.
Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε: Ο Νικόλαος Γιαννουρίδης.

Στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ταεκβοντό που διεξήχθη στον Πολύγυρο Χαλκιδικής έλαβαν μέρος επίσης και οι αθλητές του Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας Γεώργιος Καλταπανίδης και Εμμανουέλα Ζαφαριάδου οι οποίοι μπορεί να μην κατέκτησαν μετάλλια αλλά διακρίθηκαν για το ήθος, το ταλέντο και την αγωνιστικότητά τους.
Τέλος σε όλα τα παραπάνω να σημειωθεί ότι ο προπονητής του Συλλόγου Χάρης Παλτόγλου χαρακτήρισε ως απόλυτα ικανοποιητικά τα αποτελέσματα των αθλητών του Καβαλιώτικου Συλλόγου και ταυτόχρονα δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος για την προσπάθεια που καταβάλλεται τόσο από τον ίδιο όσο και από τους αθλητές του Συλλόγου.

Πηγή: kavalanet.gr