29 Νοέμβριος 2012, 12:39 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:33

Ρωσίδες κατήγγειλαν θεολόγο

  • Ρωσίδες κατήγγειλαν θεολόγο

Μια περίεργη ιστορία με πρωταγωνιστή έναν Θεολόγο από το Ρέθυμνο κατήγγειλαν στο Υπουργείο Παιδείας δυο Ρωσίδες οι οποίες μεταξύ άλλων υποστηρίζουν ότι ο εκπαιδευτικός καταχράστηκε την εκπαιδευτική του ιδιότητα για να τις φέρει στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε τον περασμένο Αύγουστο οι δυο γυναίκες αναφέρουν οτι ο εκπαιδευτικός της προσκάλεσε στην Ελλάδα υποβάλλοντας ανάμεσα στα δικαιολογητικά, έγγραφο με την σφραγίδα του σχολείου στο οποίο εργαζόταν. Μάλιστα όπως αναφέρουν πληροφορίες οι δυο γυναίκες ανέφεραν ότι ο εκπαιδευτικός τους συστήθηκε ως γιατρός και τους είπε ότι η σύζυγος του έχει πεθάνει, ενώ στην πραγματικότητα είναι παντρεμένος και έχει παιδιά.

Η υπόθεση έχει οδηγήσει σε πειθαρχικό έλεγχο τον Θεολόγο σε βάρος του οποίου διενεργείται ΕΔΕ προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν θεσμικές ευθύνες ... Όπως ανέφερε στον prismanews.gr ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης Απόστολος Κλινάκης η υπόθεση είναι υποδιερεύνηση ενώ ο ίδιος βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Ρεθύμνου για την εξέλιξη της.

Ο κ. Κλινάκης θα βρεθεί τη Δευτέρα στο Ρέθυμνο και ένα απο τα θέματα που θα διαχειριστεί είναι και η εν λόγω υπόθεση ωστόσο για την ώρα όπως ο ίδιος τόνισε δεν έχουν ολοκληρωθεί η διαδικασίες.

Πηγή: prismanews.gr