29 Νοέμβριος 2012, 10:51 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:33

Εξιχνιάστηκε φόνος από το 1994

  • ΠΓΔΜ : Δολοφονήθηκε ο υποδιοικητής της Υπηρεσίας Δημοσίων Εσόδων

Ένας άνδρας είχε βρεθεί στο λουτρό του διαμερίσματός του, τον Ιούνιο του 1994 με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις συνεπεία εγκληματικής ενέργειας.

Ένας 37χρονος αλλοδαπός είναι ο δράστης της ανθρωποκτονίας σε βάρος του 62χρονου που σημειώθηκε στην περιοχή της Νεάπολης.

Η υπόθεση εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με Αστυνομικές αρχές της Ρουμανίας.

Στο πλαίσιο επανεξέτασης εκκρεμών υποθέσεων συστήθηκε ομάδα διερεύνησης ανεξιχνίαστων εγκλημάτων, η οποία επαναξιολογεί το συλλεχθέν προανακριτικό υλικό και αξιοποιεί τα υπάρχοντα ευρήματα με νέες και σύγχρονες τεχνολογικές – εργαστηριακές μεθόδους έρευνας που χρησιμοποιεί η Ελληνική Αστυνομία ή που παρέχονται στα πλαίσια διεθνών συνεργασιών.

Αποτέλεσμα αυτών των ερευνών είναι να ταυτοποιηθεί ως δράστης 37χρονος (σήμερα) αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για «Ανθρωποκτονία με πρόθεση».

Υπενθυμίζεται ότι ο 62χρονος είχε βρεθεί στο λουτρό του διαμερίσματός του, με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις συνεπεία εγκληματικής ενέργειας. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
voria.gr

Πηγή: newsnow.gr