29 Νοέμβριος 2012, 07:31 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:34

Ο Απόλλων είναι μια μεγάλη οικόγενεια

  • Δεν χωρίζει τίποτα Απόλλωνα - Οδυσσέα

Την παραίτηση του μετά από μισό χρόνο από την θέση του υπεύθυνου Τύπου του Απόλλωνα Καλαμαριάς  υπέβαλε ο Αλέξανδρος Νεράτζης, με τον Παύλο Πασχάλη να τον διαδέχεται.

Ο πρώην υπεύθυνος επικοινωνίας εξέδωσε ευχαριστήρια  και ταυτόχρονα αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΠΑΕ Απόλλων 1926 για την ευκαιρία που μου έδωσε να είμαι υπεύθυνος επικοινωνίας -Τύπου  τους τελευταίους έξι μήνες. Για προσωπικούς λόγους αναγκάζομαι να αφήσω τη θέση που κατείχα και για την οποία προσπάθησα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, με μοναδικό γνώμονα το καλό της ομάδας. Μια θέση για την οποία ήμουν και είμαι περήφανος και για την οποία δεν δέχτηκα ποτέ να πληρωθώ.

Ήταν μεγάλη μου τιμή να είμαι μέλος αυτής της οικογένειας, γιατί ο Απόλλων ήταν και παραμένει μια μεγάλη και σωστή οικογένεια. Θα ήθελα να ευχαριστήσω  τον κ. Χαραλαμπίδη και να του ευχηθώ καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο που έχει επωμιστεί, τον κ. Παντζιαρά, ο οποίος κάνει σοβαρή και σημαντική δουλειά και είναι σίγουρο ότι θα οδηγήσει την ομάδα στη FootballLeague, τους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό τιμ και φυσικά όσους είναι μέλη της διοίκησης της ομάδας. Επίσης, ευχαριστώ τους δημοσιογράφους όλων των ΜΜΕ για την άψογη συνεργασία που είχαμε και καλή επιτυχία στον κ. Πασχάλη, ο οποίος είναι ο νέος υπεύθυνος επικοινωνίας-Τύπου.

Όποτε μου ζητηθεί θα είμαι δίπλα στην ομάδα και φυσικά θα παρακολουθώ όλα τα παιχνίδια της από κοντά. Μετά τιμής Αλέξανδρος Γεωργίου Νεράτζης». Όσον αφορά τα αγωνιστικά ο κόουτς των Ποντίων Αντρέας Παντζιαράς δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα μιας και στη διάθεση του τέθηκε και ο Θάνος Σάκκας που αποθεραπεύτηκε και βρίσκεται στα πλάνα του για τον κυριακάτικο αγώνα με την Δόξα Κρανούλας στα Γιάννενα με τους «ροσονέρι» να στοχεύουν στο 6χ6 αλλά και στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη μακριά από την Θεσσαλονίκη έπειτα από εκείνη απέναντι στον Οικονόμο Τσαριτσάνης την περασμένη αγωνιστική. Το σημερινό πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε στη Μίκρα, ενώ το αυριανό θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Μάττα.

Πηγή: gazzetta.gr