28 Νοεμβρίου 2012, 11:32 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτεμβρίου 2014, 21:34

Η Βανδή διοργανώνει Bazaar για τους άπορους

  • Η Βανδή διοργανώνει Bazaar για τους άπορους

Για την ενίσχυση των κοινωνικών παντοπωλείων, που βοηθούν οικονομικά αδύναμους και άπορους σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πειραιά, διοργανώνει το φετινό της bazaar, στις 9 Δεκεμβρίου, η Δέσποινα Βανδή!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η δημοφιλής τραγουδίστρια διοργανώνει αυτή τη σημαντική εκδήλωση, βάζοντας το δικό της λιθαράκι στο να βοηθηθούν άνθρωποι που έχουν ανάγκη, ιδιαίτερα στις δύσκολες εποχές που ζούμε.

Το bazaar θα γίνει στο εμπορικό κέντρο «Avenue», από τις 11:00 μέχρι τις 17:00 της Κυριακής, 9 Δεκεμβρίου.

Χειροποίητα γλυκίσματα, χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, στολίδια και διακοσμητικά, ρούχα, καλλυντικά, παιχνίδια, βιβλία και δώρα θα βρίσκονται εκεί για να τα αγοράσουμε σε πολύ καλές τιμές, δίνοντας χαμόγελο και ελπίδα σε οικογένειες που δεν μπορούν να διασφαλίσουν τα βασικά είδη για την επιβίωσή τους.

Παράλληλα, ανοικτός θα είναι ο παιδότοπος του εμπορικού κέντρου, ενώ, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, τα παιδιά θα μπορούν να ζωγραφίσουν, να φωτογραφηθούν με τον Άγιο Βασίλη και να δουν από κοντά τους αγαπημένους τους παιδικούς ήρωες!

Σημειώνουμε, πως τα κοινωνικά παντοπωλεία εξυπηρετούν περίπου 17.000 συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, παρέχοντας όλα τα απαραίτητα αγαθά για τις καθημερινές τους ανάγκες.

Πηγή: star.gr

Gallery