27 Νοέμβριος 2012, 08:48 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:35

Απόλλων: Φιλικό παιχνίδι προς τιμήν του Περγαμηνέλη

  • Απόλλων: Φιλικό παιχνίδι προς τιμήν του Περγαμηνέλη

Φιλικό προς τιμήν του Αλέκου Περγαμηνέλη έδωσαν χθες στην Καλαμαριά οι παλαίμαχοι του Απόλλωνα Καλαμαριάς  απέναντι στους αντίστοιχους της μεικτής  Θεσσαλονίκης .

Για τους «ροσονέρι» στον συγκεκριμένο αγώνα αγωνίστηκαν οι  Σιαμίδης (νυν γυμναστής τερματοφύλακας της ομάδας ), Σπύρος Μπαξεβάνος ,  Θανάσης Δεμιρτζόλγου, ο τεχνικός διευθυντής των Ποντίων Αλτίν Χατζί καθώς επίσης και οι Τσέκος, Τραϊανόπουλος, Κάκογλου, Μελισσίδης αλλά και ο τερματοφύλακας της ομάδας Δημήτρης Καρατζιοβαλής . Αντίθετα για λογαριασμό της μεικτής αγωνίστηκαν οι Μποϊκογλου, Βένος, Ορφανός, Τζιόκας, Σαμολαδάς, Δρογαλάς, Ψωμιάδης, Σακελλαρίδης, Φυντανίδης και Σαμλίδης.

Τόσο η διοίκηση όσο και το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου έδωσαν το παρών καθώς  επίσης και αρκετοί φίλοι της ομάδας. Σ’ότι έχει να κάνει με τα αγωνιστικά ικανοποίηση επικρατεί τόσο στο τεχνικό τιμ όσο και στους παίκτες, ενώ μετά τη νίκη στην Τσαριτσάνη επί του Οικονόμου η ομάδα του Αντρέα Παντζιαρά θέλει να κάνει ακόμα μια εκτός έδρας νίκη αυτή τη φορά στην έδρα της Δόξας Κρανούλας. Στα θετικά το γεγονός ότι όλοι οι παίκτες βρίσκονται στην διάθεση του τεχνικού της ομάδα της Θεσσαλονίκης δίνοντας του έτσι τη δυνατότητα να παρατάξει την όσο το δυνατόν καλύτερη εντεκάδα για το κυριακάτικο παιχνίδι στα Γιάννενα.

Πηγή: gazzetta.gr