26 Νοέμβριος 2012, 11:47 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:35

Πιερίδη - Κελεκίδου στο Dancing with the stars

  • Πιερίδη - Κελεκίδου στο Dancing with the stars

Η  Μαριάντα Πιερίδη στοDancing with the stars III πήρε 24 βαθμούς και η Κέλλυ Κελεκίδου 25. (video)

Η Μαριάντα Πιερίδη με τον… στρατηγό της Διονύση, ανέβασε την θερμοκρασία στα ύψη, στο πλατό του Dancing with the stars III. Σαν άλλη diva, η τραγουδίστρια κατάφερε να αποσπάσει πολύ θετικά λόγια από την κριτική επιτροπή.

Μάλιστα, η Γκαλένα είπε, ότι μέχρι εκείνη τη στιγμή το ζευγάρι είχε την πιο σωστή εκτέλεση foxtrot! Ο Γιάννης  Λάτσιος από την άλλη είπε, ότι είχαν καλή εμφάνισή αλλά μπορούσαν και καλύτερα. Ο Φωκάς Ευαγγελινός σχολίασε την σιγουριά της Μαριάντας Πιερίδη στην σκηνή και ο Αλεξης Κωστάλας με μια ατάκα δήλωσε “Επιτέλους είδα foxtrot”.

Η βαθμολογία που απέσπασαν ήταν 24 βαθμοί στο σύνολο.  Μάλιστα, η Μαριάντα Πιερίδη είπε ότι μάλλον ο κ. Λάτσιος σήκωσε λάθος ρακέτα, αφού έδωσε 4 βαθμούς ενώ οι υπόλοιποι έδωσαν από 5 βαθμούς.

Η Κέλλυ Κελεκίδου εμφανίστηκε μέσα από δυο μεγάλες βεντάλιες και φορώντας μια υπέροχη μαύρη δημιουργία εκτέλεσε την χορογραφία της με στυλ και ύφος  μοναδικό. Η επιτροπή είπε τα καλύτερα στο ζευγάρι  ενώ εντύπωση έκανε και η χορογραφία που ήταν τόσο θεατρική. Η βαθμολογία που απέσπασε ήταν 25 βαθμοί.

Πηγή: fthis.gr

Gallery