26 Νοέμβριος 2012, 07:47 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:35

Κασιδιάρης σε αστυνομικό: Θα έχεις εδώ πέρα νεκρούς

  • Κασιδιάρης σε αστυνομικό: Θα έχεις εδώ πέρα νεκρούς

Στο βίντεο που ακολουθεί ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης εκτός ελέγχου, ακούγεται καθαρά να λέει σε αξιωματικό της Αστυνομίας: "Θα έχεις εδώ πέρα νεκρούς, σου δίνω τον λόγο μου θα έχεις".

H γιγαντιαία επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη, είχε στόχο την αποφυγή επεισοδίων εξαιτίας της παρουσίας των βουλευτών του κόμματος και των αντικινητοποιήσεων που διοργανώθηκαν.

"Θα μηνύσω και τους δύο σας για παράβαση καθήκοντος", αναφέρει απευθυνόμενος στους αστυνομικούς, κατηγορώντας τους πως δεν γίνεται να πραγματοποιηθεί έτσι εκδήλωση.

Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους ανέφερε πως η Χρυσή Αυγή είχε κανονίσει εδώ και ημέρες να κάνει μία νόμιμη πολιτική συγκέντρωση.

"Βλέπουμε απέναντί μας παρακρατικούς με κουκούλες, κράνη. Έχουν προκαλέσει φθορές σε καταστήματα και οχήματα.

Δεν τους ενοχλεί κανείς, δεν έχει συλληφθεί κανείς και το μόνο που κάνει η αστυνομία είναι να παρεμποδίζει την εκδήλωση ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος", σημειώνει, τονίζοντας πως πρόκειται για μια ξεκάθαρη παρανομία.

"Μιλάμε για παράβαση καθήκοντος και των αστυνομικών αρχών και του υπουργείου Δημόσιας Τάξεως. Είναι απαράδεκτο. Μόνο με τη Χρυσή Αυγή συμβαίνουν αυτά τα πράγματα.

Είμαστε το μοναδικό πολιτικό κόμμα στην Ελλάδα που επιτρέπεται να γίνονται εις βάρος του αντισυγκεντρώσεις επειδή είμαστε η μοναδική πραγματική ελληνική φωνή που λέει την αλήθεια και θα ξεβρωμίσουμε αυτόν τον τόπο", επισήμανε.

Οι βουλευτές βρέθηκαν, χθες, στα Χανιά όπου πραγματοποίησαν ομιλία, ενώ σε εξέλιξη ήταν αντισυγκέντρωση και αντιπορεία από αντιφασιστικές οργανώσεις.

Στη διάρκεια της ομιλίας τους, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής επανέλαβαν ότι το κόμμα τους είναι το μόνο που λέει την αλήθεια στο λαό και ότι δεν επιθυμούν βουλευτικά προνόμια. Μέσα στο χώρο της ομιλίας, το "παρών" έδωσαν περίπου 400 οπαδοί του κόμματος.

Πηγή: news247.gr