25 Νοέμβριος 2012, 11:09 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:35

Δείτε τι είπε ο Χάρρυ Κλυνν στον Τατσόπουλο!

  • Το ξέσπασμα του Χάρρυ Κλυνν. Να πάτε όλοι να...

Ο Χάρυ Κλυνν έστειλε μήνυμα προς τον Πέτρο Τατσόπουλο, προτρέποντάς τον να να μην ασχολείται με τους Χρυσαυγίτες αλλά να τους αντιμετωπίζει με χιούμορ και άφησε αιχμές για τον Παπαδημούλη και τις «μολυσματικές νόσους της Αριστεράς».

Το μήνυμα του γνωστού Πόντιου ηθοποιού προς τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

Φίλε Πέτρο Τατσόπουλε,
 
την τελευταία φορά που βρεθήκαμε στη Σαλονίκη θυμάμαι ότι σου είπα, μέσα σε όλα τα άλλα, ότι διάλεξες την πλευρά εκείνων που κάποια στιγμή θα δεχτούν ανελέητο πόλεμο.
 
Ως μεγαλύτερος, σε συμβούλευσα μάλιστα ότι τα μόνα όπλα που μπορείς να αμυνθείς και να φέρεις σε ταραχή στους αντιπάλους, είναι το χιούμορ και η σάτιρα.
 
Θα ξέρεις βέβαια, ότι πρόβλημα με τους «δεξιοεπιτιθέμενους» είναι που ξέρουν μονάχα να επιτίθενται και μάλιστα ατάκτως, οπότε ως αντίπαλοι μάλλον εύκολοι μπορούν να θεωρηθούν, αρκεί, βέβαια, το σατιρικό όπλο να είναι γεμάτο και ο χειριστής του εύστοχος...
 
Κατά τα άλλα ούτε οι χρυσαυγήτες πρέπει να σε ενοχλούν, ούτε τα σκληρά έως χαριτωμένα και πολύ επιτυχημένα που γράφτηκαν και ειπώθηκαν από γνωστούς και αγνώστους.
 
Έχω την εντύπωση ότι δεν κινδυνεύεις απ' αυτούς!
 
Δεν αποκλείεται μάλιστα και μάλλον αυτό πιστεύω, να σε διαφήμισαν μέχρι εκεί που δεν παίρνει και μάλιστα στο «τσάμπα!!!»
 
Αλλού κρύβεται ο πραγματικός κίνδυνος φίλε Πέτρο...
 
Πιο πολύ να υπολογίζεις στην «τσαχπίνικη» γλώσσα του «δελφινοπαραμονευτή» και του «εχωπαρειφόρα» και «δεναφηνωτιποταναπέση», Παπαδημούλη, που χρόνια έχει να βουτηχτεί η δόλια στο μυαλό του και στέγνωσε γνώσης, παρά τα πέρα ως πέρα άσφαιρα πυρά του κάθε Παναγιώταρου και του κάθε Κασιδιάρη... τσίου!
 
Και έχε κάτι ακόμα κατά νου φίλε Πέτρο, οι ιδεολογικά μολυσματικές νόσοι της Αριστεράς είναι ανίατες.
 
Βασίλης Ν. Τριανταφυλλίδης
 
(Χάρρυ Κλυνν)

Πηγή: gazzetta.gr