24 Νοέμβριος 2012, 11:46 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:35

Ασλανίδου, Γαργανουράκης, Μπάσης σε μουσικά ταξίδια

  • Ασλανίδου, Γαργανουράκης, Μπάσης σε μουσικά ταξίδια

Το απόγευμα της Πέμπτης, μόλις λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα τους την Παρασκευή 23/11 στο Tas Stage, παρακολουθήσαμε κατ’ αποκλειστικότητα την πρόβα της Μελίνας Ασλανίδου, του Χαράλαμπου Γαργανουράκη και του Δημήτρη Μπάση.

Οι δύο νεότεροι ερμηνευτές, με την εξαιρετική χροιά της φωνής που τους χαρακτηρίζει, ερμηνεύουν τραγούδια που αγαπούν ιδιαίτερα κι αυτό γίνεται εμφανές από το πρώτο κι όλας λεπτό. Εμείς κλέψαμε ακούσματα από το αφιέρωμά τους στον Δημήτρη Μητροπάνο, αλλά και από το φινάλε τους με αγαπημένα, ερωτικά κυρίως, τραγούδια περασμένων δεκαετιών…

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης, Χαράλαμπος Γαργανουράκης, μας εντυπωσίασε με την αυθεντική, ατόφια φωνή του, η οποία έλαμψε στο έργο του Γιάννη Μαρκόπουλου. Στο πρόγραμμα, ερμηνεύει με τη συνοδεία της λύρας του, μεγάλα τραγούδια, όπως «Τα Λόγια και τα Χρόνια», αλλά και παραδοσιακά άσματα και μαντινάδες από την πατρίδα του την Κρήτη. Έχει μάλιστα γράψει ο ίδιος και μια μαντινάδα για το μνημόνιο που αξίζει να ακούσετε! Το μόνο που έχουμε να συμπληρώσουμε είναι ότι την ώρα της εμφάνισής του, στο μαγαζί θα γίνεται κανονικό κρητικό γλέντι!

Ο Δημήτρης Μπάσης και η Μελίνα Ασλανίδου με τη σειρά τους, επιβεβαιώνουν τη χημεία τους επί σκηνής ειδικά στα ντουέτα του φινάλε! Η γεύση που πήραμε, πάντως, μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις για ένα αυθεντικό λαϊκό πρόγραμμα που, τα βράδια της Παρασκευής και του Σαββάτου, αλλά και τα μεσημέρια της Κυριακής, θα μας κάνει να διασκεδάσουμε και να θυμηθούμε τραγούδια που αγαπάμε…!

Πηγή: musiccorner.gr