23 Νοέμβριος 2012, 10:52 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:36

"Μάνα δεν αντέχω άλλο" οι τελευταίες στιγμές του 33χρονου (video)

  • "Μάνα δεν αντέχω άλλο" οι τελευταίες στιγμές του 33χρονου (video)

Τον 33χρονο που κρεμάστηκε στην οδό Ακρωτηρίου από μία ελιά και την οικογένειά του, ζούσε η μητέρα του. Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης όμως, έγινε κάτι που τον θόλωσε..."Μάνα δεν αντέχω άλλο" φέρεται να της είπε.

Ο θρήνος των συγγενών και των γειτόνων για τον άνεργο πατέρα ενός παιδιού 5 χρόνων που δεν άντεξε τα οικονομικά προβλήματα, είναι μια καταγγελία για όλους όσοι έφεραν τη χώρα και τους νέους ανθρώπους σε αυτή την δεινή κατάσταση και έκαναν τις αυτοκτονίες θανατηφόρο επιδημία στις μέρες μας.

Συμφωνα με δηλώσεις γειτόνων του, ο 33 χρονος, που ήταν πολύ καλός και ευαίσθητος άνθρωπος, εργαζόταν παλιά σαν ελαιοχρωματιστής και όταν έχασε τη δουλειά του, αυτόν και την οικογένειά του, τους βοηθούσαν οικονομικά η μητέρα του και κάποιοι στενοί συγγενείς του.

Όμως τελευταία ήταν πολύ στριμωγμένος και απελπισμένος καθώς δεν έβλεπε φως στον ορίζοντα και τα χρέη μεγάλωναν όπως και τα αδιέξοδα. Συμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, προχθες το βράδυ (21-11-2012), ο 33χρονος είχε ένα μικρό ατύχημα με το αυτοκίνητό του. Για να μεταφερθεί έπρεπε να πάει γερανός να το πάρει και χρειάζονταν χρήματα και για την επισκευή του. Αμέσως μετά φέρεται να πήγε στην μητέρα του και να της είπε: "Δεν αντέχω άλλο μάνα".

Τις τελευταίες στιγμές του 33χρονου που έδωσε με αυτό τον τρόπο τραγικό τέλος στη ζωή του, έδειξε ο τηλεοπτικός σταθμός Achaia Channel.

Σχετικά άρθρα:

Άνεργος πατέρας κρεμάστηκε από ελιά


Έσβησε ο άνεργος πατέρας που κρεμάστηκε από ελιά

Πηγή: newsit.gr