23 Νοέμβριος 2012, 08:47 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:36

Απόλλων: Πρέπει να βοηθήσουμε τον Πρόεδρο

  • Απόλλων 1926: Ανακατασκευή χλοοτάπητα με χρήματα του ερασιτέχνη

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Μetropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο πρόεδρος των βετεράνων του Απόλλωνα Καλαμαριάς Κώστας Βιόπουλος.

Ο παλιός παίκτης των Ποντίων αναφέρθηκε στον εκλιπόντα Αλέκο Περγαμηνέλη και στο φιλικό προς τιμή του με τους παλαίμαχους της Θεσσαλονίκης : « Αυτό που οργανώσαμε είναι το λιγότερο που θα μπορούσε να γίνει για τον Αλέκο Περγαμηνέλη. Ήταν δικός μας τερματοφύλακας. Έπαιζε και στους παλαίμαχους της Θεσσαλονίκης και μετά από συμβούλιο με αυτούς, διοργανώνουμε ένα φιλικό παιχνίδι για τον Αλέκο. Αγάπησε τον Απόλλωνα, ήταν ένα παιδί δικό μας. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και ο αγώνας θα γίνει τη Δευτέρα στις 15:30 στο γήπεδο της Καλαμαριάς. Καλούμε όποιον θέλει να έρθει να παρακολουθήσει τον αγώνα». Συνεχίζοντας αναφέρθηκε και στην καριέρα του ως τερματοφύλακα καθώς και στο ότι ήταν αυτός που τον προώθησε στην πρώτη ομάδα: « Εγώ τον ξέρω από τότε που ξεκίνησε. Ήμουν απ’αυτούς που τον προώθησε. Ήταν κατά κάποιο τρόπο το ‘’ποδοσφαιρικό παιδί μου΄΄. Απ’όταν έπαιζε στους μικρούς τον πρόσεχα».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στην χαμηλή προσέλευση του κόσμου παρά την καλή έως τώρα πορεία της ομάδας, ενώ τόνισε ότι οι παλιές δόξες του συλλόγου είναι αυτές που πρέπει να βοηθήσουν τον πρόεδρο της ομάδας Αχιλλέα Χαραλαμπίδη στο να φέρει τον κόσμο στο γήπεδο προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα στην προσπάθεια ανόδου της : «Είναι ένα περίεργο που δεν μπορώ να το καταλάβω. Η Καλαμαριά έχει 150.000 κόσμο και η ομάδα παίζει χωρίς φιλάθλους. Βλέπω όλο τους ίδιους και τους ίδιους. Να δούμε αν πάμε λίγο καλύτερα μήπως ξυπνήσουν και έρθουν.  Προχτές σε συμβούλιο με τους βετεράνους Καλαμαριάς είχαμε αυτό σαν πρώτο θέμα. Είπαμε μήπως να πάμε στα σχολεία να δώσουμε εισιτήρια, να φέρουμε κανένα ποδοσφαιριστή να μιλησει, να βοηθήσουμε τον κύριο Χαραλαμπίδη που «ματώνει» μόνος του. Οτιδήποτε μπορούμε να το κάνουμε είμαστε στη διάθεση του».

Πηγή: gazzetta.gr