22 Νοέμβριος 2012, 09:57 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:36

Το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή

  • Το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή

Σήμερα Πέμπτη 22 Νοεμβρίου συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή της Κ17 του Πλατανιά Ζαχαρία Καραντωνάκη.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί στον ναό της Αγίας Ειρήνης στην Καληδονία, στις 11.00.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει....

Υπενθυμίζεται ότι ο 16χρονος βρήκε ακαριαίο θάνατο το απόγευμα της Τρίτης σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στα Ραπανιανά Κολυμπαρίου, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, τόσο την δική του όσο και την ποδοσφαιρική αλλά και όσους τον γνώριζαν.

Δείτε μερικά από τα συγκλονιστικά μηνύματα αποχαιρετισμού των συμπαικτών του στο Facebook.

"Θεέ μου και δως του δύναμη τον χάρο να νικήσει να ξαναρθεί στη γειτονιά γιατί μας έχει λείψει.”

“Αδερφέ μου…είσα εδώ… ακούς τι σου λέω αδερφέεεε εδώωωω…. Να είσαι πάντα καλά εκεί που είσαι… Σε αγαπάω άπειρα φίλεεεε, άπειρα αδερφέε μου…. Ακούς!!! Μια ζωή μαζί αγορίνα μου, παιχταρά μου, αδερφέ μου και πάνω από όλαααα φιλεεεεεε μου, κολλητέ μου… Εδώ είσαι… Μ’ ακους….. Εδώωωωωω…. Σ’ αγαπάω!!!”

“Όταν σε γνώρισα για πρώτη φορά δεν σκέφτηκα ποτέ ποσά πολλά θα περάσουμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια… μαζί… συμπαίκτες… αλλά πάνω από όλα φίλοι… θα είσαι για πάντα εδώ… στην καρδιά μου… σε αγαπάω… και δεν θα φύγεις ποτέ από κοντά μας….Ζ.Κ.”

“Καλό ταξίδι αδερφέεεε μου… Θα μου λείψεις πολύ… Σε αγαπάμε”“ΦΕΡ’ΤΟΝ ΠΙΣΩ ΘΕΟΥΛΗ ΜΟΥ..ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΖΑΧΑΡΙΑ ΜΑΣ”

“Παικτάρα μου σ΄αγαπάμε. Καλό ταξίδι αγόρι μου. Παιχτάρα μου να προσέχεις από εδώ και πέρα. Μας λείπεις. Σ’ αγαπάμε όλοι παικτάρα μου”

“Μας είχες δώσει χαρές… Είσαι μεγάλος και θα είσαι μεγάλος… Θα είσαι για πάντα εδώ…!! δίπλα μας..!! αγαπημένε μας φίλε, συμπαίκτη… καλό ταξίδι… αντίο φίλε…!! σε αγαπάμε…”

Πηγή: flashnews.gr