19 Νοέμβριος 2012, 20:30 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:37

Ξέσπασε σε κλάματα η Στεφανίδου στον αέρα!

  • Ξέσπασε σε κλάματα η Στεφανίδου στον αέρα!

Η Τατιάνα Στεφανίδου, είχε καλεσμένο στην εκπομπή της, έναν νεαρό άνδρα που εδώ και ένα χρόνο ζει μαζί με τους γονείς του στο αυτοκίνητό του. Αυτή η δυσάρεστη είδηση την άγγιξε πραγματικά και την έκανε να ξεσπάσει σε κλάματα.

Πιο πολύ όμως από όλα, την Τατιάνα τη συγκίνησε η ανταπόκριση του απλού κόσμου, των ανθρώπων που μέσα στην κρίση αντιμετωπίζουν και οι ίδιοι σοβαρά οικονομικά προβλήματα και παρ’ όλ’ αυτά έσπευσαν να προσφέρουν από το υστέρημά τους.

Τα τηλεφωνήματα και τα μηνύματα στην εκπομπή ήταν δεκάδες. Ο καθένας πρόσφερε ένα πιάτο φαγητό, ένα κεραμίδι για να μείνει αυτή η ταλαιπωρημένη οικογένεια που έχει εγκαταλειφθεί από συγγενείς και φίλους.

Όταν δε η Τατιάνα πληροφορήθηκε ότι τα κορίτσια από το μακιγιάζ και το κομμωτήριο του STAR μάζεψαν ήδη κάποια λίγα χρήματα για τον νεαρό καλεσμένο της, εκείνη δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και με δυσκολία μπόρεσε να αρθρώσει λίγες κουβέντες.

«Οι χαμηλόμισθοι και οι άνθρωποι με μικρά εισοδήματα είναι πάντα εκεί για όλους», είπε η Τατιάνα και η φωνή της έσπασε από τη συγκίνηση.

Πηγή: madata.gr